Cem Boneval Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2017 Şimdi iPhone ile çekilmiş 1750 fotoğraf var iCloud'a yüklenmiş. Ben bunları Windows PC'ye indirmek istediğimde kurduğum iCloud programı görmüyor, webden sayfayı açarsam da tek tek indirmeme izin veriyor. Benim Apple'dan nefret etme nedenlerime bir tane daha, hem de katmerli, eklendi. Var mı hepsini birden indirmenin bir yolu? Lütfen neden böyle olduğuna dair mantıklı gerekçeler sunmaya çalışmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Icloud sync ayarlari yanlis sanirim, webdekini gormen gerekiyor desktop app'inda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Web'de şöyle yazı buldum, ben iCloud (photos) kullanmadığım için deneyemedim fakat pc'nin görmemesi garip, o çözülürse daha basit olur. http://www.techbout.com/download-all-photos-icloud-pc-6859/ 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 37 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Web'de şöyle yazı buldum Bu adımları yapabiliyorum. Ama sadece tek fotoğraf seçiliyor, CTRL ile çok sayıda seçersem de sadece ilkini indiriyor. I hate Apple! Bir Mac kullanıcı bulmam lazım galiba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 denedim bende de olmadı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Cem abi itools programi ile icloud uzerindeki tum fotograflari pc ye indirebildiklerini yazmislar birkac sitede. Bakmakta fayda var dusuncesindeyim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, Yahya Akman yazdı: Cem abi itools programi ile icloud uzerindeki tum fotograflari pc ye indirebildiklerini yazmislar birkac sitede. Bakmakta fayda var dusuncesindeyim. Dogrudur itools la mp3 sarkilari iphonede zil sesi yapiyorduk Cok deli bi program.. itunes acik kalacak altta. O da itunes gibi ama daha basit kopyala yapistirla yada kaynak klasoru secip basit sekilde pc ye gecirilebilir tum veriler.. Ekim 9, 2017 okan ali tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 3. parti programlara şifre vermeyi önermem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 7 saat önce, Ozan Kar yazdı: 3. parti programlara şifre vermeyi önermem. Itools eski versiyonlarinda şifre istemiyordu. Yenilerini bilmiyorum ! Sadece itunes altta acik olsun istiyordu. Denene bilir bence.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 1 saat önce, okan ali yazdı: Itools eski versiyonlarinda şifre istemiyordu. Yenilerini bilmiyorum ! Sadece itunes altta acik olsun istiyordu. Denene bilir bence.. iCloud a nasıl bağlanacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 (düzenlendi) Dediğim itools daki sistem telefonun beynini flash bellek gibi görüyor. iclodla alakası yok. Ama cem hocanın bilgiler icloudda oldugu için itunese hesab girmesi lazım. itools icloudtan işlem yaparmı denemedim.. dediğim gibi itools hesap ve şifre istemiyor. Ekim 10, 2017 okan ali tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 10, 2017 3 saat önce, okan ali yazdı: Dediğim itools daki sistem telefonun beynini flash bellek gibi görüyor. iclodla alakası yok. Ama cem hocanın bilgiler icloudda oldugu için itunese hesab girmesi lazım. itools icloudtan işlem yaparmı denemedim.. dediğim gibi itools hesap ve şifre istemiyor. hocam, itools iclouda bağlanmıyorsa Cem abinin işine yaramaz, bağlanıyorsa da şifre isteyecek. Boşuna konuşuyoruz. İndirdim baktım buyrun: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 10/9/2017 - 17:14 tarihinde, Yakup Çağatay yazdı: Web'de şöyle yazı buldum, ben iCloud (photos) kullanmadığım için deneyemedim fakat pc'nin görmemesi garip, o çözülürse daha basit olur. http://www.techbout.com/download-all-photos-icloud-pc-6859/ Mac üzerinden denese Cem abi bir fark olur mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Mac üzerinde telefonu bağlayıp fotoğraflar uygulamasından hepsini içe aktar yapıp alabilirsiniz. Ama makina başkasınınsa onun fotoğrafları ile karışır sanıyorum. Fakat solda son içe aktarılanlar diye bir bölme çıkar. Buradan fotoğraflar seçilip masaüstü bir klasöre arşivden dışa aktar yapılır. Sonra hepsi fotoğraflar uygulamasından son içe aktarılanlar kısmından silinir. Anlatınca uzun aslında iki tıkla yapılır. Ben sanki telefonu bağlayınca sadece fotoğraflar pc üzerinden flash disk gibi görülüyordu diye hatırlıyorum. Eski sürümlerde mi idi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Fotoğraflar telefonda değil, bulutta. Yoksa en kolayı 'image capture' uygulaması ile mac'te almak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap