ismail orçan Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 9, 2017 1 hafta önce samsung marka 64 gb sd kart aldım 8lik karttaki tüm fotoğraf ve videoları bu karta attım müziklerin yarısı açılmadı açılmayan müziklerde bu türde dosyalar desteklenmiyor diyor .2-3 yıllık fotoğraf ve videolarımda bu nedenle yok oldu. Telefondan pcye attım boyutunda küçülme fln yok fotoğrafların ama pcdede bozuk görünüyor fotoğraf ve videolar. bu dosyaları kurtarma şansım yokmu ve sorun karttamı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mete Turfan Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 1 hafta önce samsung marka 64 gb sd kart aldım 8lik karttaki tüm fotoğraf ve videoları bu karta attım müziklerin yarısı açılmadı açılmayan müziklerde bu türde dosyalar desteklenmiyor diyor .2-3 yıllık fotoğraf ve videolarımda bu nedenle yok oldu. Telefondan pcye attım boyutunda küçülme fln yok fotoğrafların ama pcdede bozuk görünüyor fotoğraf ve videolar. bu dosyaları kurtarma şansım yokmu ve sorun karttamı ?İlk kaynaktan kurtulabilir. Profesyonel eller ücret karşılığında halleder 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 9, 2017 47 dakika önce, ismail orçan yazdı: 1 hafta önce samsung marka 64 gb sd kart aldım 8lik karttaki tüm fotoğraf ve videoları bu karta attım müziklerin yarısı açılmadı açılmayan müziklerde bu türde dosyalar desteklenmiyor diyor .2-3 yıllık fotoğraf ve videolarımda bu nedenle yok oldu. Telefondan pcye attım boyutunda küçülme fln yok fotoğrafların ama pcdede bozuk görünüyor fotoğraf ve videolar. bu dosyaları kurtarma şansım yokmu ve sorun karttamı ? google veri kurtarma programları diye arat cıkıcak.. kartıda usb den tak pc 'ye Örnek ( f disk tarat dıyorsun ) ne kurtarırsa kaar bi dene işine yarar belki 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap