Aşkın Aşık Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 11, 2017 Focuslarin mazot filtresin de yakitin donmasını önleyen bir sistem varmi, ısıtmalı filtre sistemi gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Rıdvan Eskici Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 abi yakıt düzenleyici ve donma önleyici ürünler var hiç kullanmadım mazot deposundan koyuyorsun içeriye -33e kadar etkili. kullanıp tecrübesi olan abilerimiz bilgilendireceklerdir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 2 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Focuslarin mazot filtresin de yakitin donmasını önleyen bir sistem varmi, ısıtmalı filtre sistemi gibi Kolay kolay donmaz. Bir ara konusu geçmişti özellikle Connect araçlar için yalıtımlı malzemeler kullanıldığı hatta doğudaki ağır kış koşulları için yapıldığını söylemişti @Kaan YagizerAbi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Transitler öyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 2017 5 saat önce, Aşkın Aşık yazdı: Focuslarin mazot filtresin de yakitin donmasını önleyen bir sistem varmi, ısıtmalı filtre sistemi gibi Merhaba, -38 dereceyi gördüm, donmamıştı. Mesela -5, -10 gibi soğuklarada 2 saniyede çalışıyorsa, o zaman 4 saniyede çalışmıştı. Tek fark bu oldu. Ama -39 olsaydı belki donardı, orasını bilemeyeceğim -38'i tecrübe ettim. -38 dereceyi de Türkiyemiz'in pek nadir yerlerinde görebiliriz. Dolayısıyla herhangi bir ekstra işlem yapmaya gerek olmadığı kanısındayım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Aşkın Aşık
Focuslarin mazot filtresin de yakitin donmasını önleyen bir sistem varmi, ısıtmalı filtre sistemi gibi
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 4 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap