2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız
- 0
Sabah Çalışmayan 1.5 Tdci Powersift Focusum
-
Benzer İçerikler
-
- 2 cevap
- 761 görüntüleme
-
Powershiftin Kronik Sorunu! #gelinsorunubirlikteçözelim 1 2 3 4
Yazan: Ömer ozcan,
- powershift
- ford focus
- (ve 2 tane daha)
- 49 cevap
- 13.017 görüntüleme
-
C Sınıfı (kompakt) Hatchback Dizel Otomatik Orta Donanım 2015 2016 - 2018 Fiyatları 1 2 3 4
Yazan: Yakup Ç. A.,
- 53 yanıt
- 38.332 görüntüleme
-
- 15 cevap
- 1.725 görüntüleme
-
- 13 yanıt
- 977 görüntüleme
-
Soru
Erkan C
Merhabalar Sayın forum sakinleri. Aracım 1.5 Tdci powershift 2015 Focus. Bu sabah aracımı çalıştırmadım. Marşa bir süre basıyor ama bir türlü çalışmıyor. Defalarca denemem sonrasında birkaç saniyeliğine rolanti devri 900 devire kadar çıktı ve sonra tekrar stop etti. Aradan 5 saat geçtikten sonra tekrar denedim. Bu sefer çalıştı ama bozuk bir rolantide çalıştı. Sonra biraz gaza yüklendim. 2000 devire kadar çıkınca tekrar stop etti. Bir kez daha denediğimde ise normal bir şekilde çalıştı. Garantisi devam ettiği için müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım. Sakarya akgün oto servisine çekmem için çekici yolladılar. Servisten henüz geri dönüş yapılmadı. Aklıma gelen sıkıntılar mazot filtresi, akü ve 4 gündür arabayı çalıştırmamam. Akü olsa ekran açılmaz diye düşünüyorum. Uzun süre arabayı çalıştırmamam ise nasıl bir sorun oluşturabilir bilemiyorum. Mazotla alakalı bir durumsa eğer opetten başka istasyona hiç girmedim. Boyutu düşürmek için biraz kalitesiz oldu ama fikir vermesi açısından videosunu ekliyorum. Servis "abi bunlar normal, bu arabalar böyle vb." saçmalıklarla dönmez umarım geriye.
1.5tdcipowershift.mp4
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap