Ercan Bayram Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 14, 2017 Arkadaşlar forumu ve interneti araştırdım ancak makyajlı focus un sis farının nasıl söküleceğini daha doğrusu ampülünün nasıl değişeceğini bulamadım. Kolay bir yolu var mı oksa tamponun sökülmesi gerekli mi ampül değişimi için. Bir de fardaki park ampüllerini led le değiştirmek istiyorum onun kolay yolu var mı farkomple sökülmesi gerekir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 14, 2017 Far için forumda hem görsel hem video mevcut. Sis farı için kılavuza bakabildiniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Sis farının en kolay sökülme tarzı farları sökerek oluyor. Diğer türlü eliniz zor uzanır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Bayram Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 15, 2017 Teşekkürler --39 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Doğan Kurban yazdı: Sis farının en kolay sökülme tarzı farları sökerek oluyor. Diğer türlü eliniz zor uzanır. Farları iki vidayla söküyoruz galiba. Peki sökmek sorun olurmu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 15.10.2017 - 11:40 tarihinde, Ercan Bayram yazdı: Teşekkürler --39 dakika sonra eklendi-- Farları iki vidayla söküyoruz galiba. Peki sökmek sorun olurmu 2 vida aynen. Sorun olacak bir durum yok. Zaten ampülü patlasa gene mecbursunuz farı sökmeye. Rahat olun sadece soket var farı bağlayan tesisata.Ama soketi sökerken soketin tırnağına dikkat edin kırılmasın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Geçenlerde ön tampondan hafif kaza yapmış 3,5 kasa focus gördüm. Sis fari çerçevesi yoktu,çaktırmadan inceledim. Tirnakli bir parça ve dışarıdan hiçbir şeyi sökmeden kredi karti yada benzeri biraz sert bir malzeme ile sökülebilecek gibi geldi bana. Bende çerçeveyi krom çerçeve ile değişmek istiyorum ama cesaret edipte yapamadım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Geçenlerde ön tampondan hafif kaza yapmış 3,5 kasa focus gördüm. Sis fari çerçevesi yoktu,çaktırmadan inceledim. Tirnakli bir parça ve dışarıdan hiçbir şeyi sökmeden kredi karti yada benzeri biraz sert bir malzeme ile sökülebilecek gibi geldi bana. Bende çerçeveyi krom çerçeve ile değişmek istiyorum ama cesaret edipte yapamadım...Söylemeyi unuttum,sis farı bağlantı vidaları,siyah çerçevenin arkasında, sökmek için aracın farını sökmeye gerek yok. Yapılması gereken sis fari çerçevesini dışardan sökmek,tek sorun bunu nasıl yapacağımi bilmiyom. Çerçeve söküldükten sonra sis farı vidaları tam karşında duruyor olucak.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 28, 2017 burada detaylı olarak gösteriyor. umarım çinceniz vardır... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap