Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar,benim bagaj kapağı arabanın önü yokuş yukarıyken tam açık kalmıyor,aşağı doğru düşüyor,geçen gün kafamı vurdum o yüzden...Aynı Sorunla karşılaşan var mı? Zaten bagaj kapağı tam olarak da açılmıyor,normalde sonuna kadar açılsa arkaya doğru arka cama yaklaşık açılırken bende tam açılmıyor ....Birde bagaj kapağında sol stopla bagaj kapağı arasında biraz fazla açıklık var....Bu tür sorunları olan arkadaşlar var mı?
Soru
Bora A.
Arkadaşlar,benim bagaj kapağı arabanın önü yokuş yukarıyken tam açık kalmıyor,aşağı doğru düşüyor,geçen gün kafamı vurdum o yüzden...Aynı Sorunla karşılaşan var mı? Zaten bagaj kapağı tam olarak da açılmıyor,normalde sonuna kadar açılsa arkaya doğru arka cama yaklaşık açılırken bende tam açılmıyor ....Birde bagaj kapağında sol stopla bagaj kapağı arasında biraz fazla açıklık var....Bu tür sorunları olan arkadaşlar var mı?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
8
6
6
Popular Days
Şbt 9
39
Şbt 10
4
Şbt 14
3
Şbt 8
2
Top Posters For This Question
Bora A. 8 posts
Emre D. 8 posts
Ogün Özemre 6 posts
Mertol Kip 6 posts
Popular Days
Şbt 9 2012
39 posts
Şbt 10 2012
4 posts
Şbt 14 2012
3 posts
Şbt 8 2012
2 posts
Popular Posts
Mertol Kip
Şeker kırmızının ağırlığını bagaj kapağıda taşıyamıyor demekki.. Ford'un vazgeçemediği denyolukları var. Sedanlardaki bagaj kapağının menteşe mekanizması gibi mesela. İnatla oraya ufacık bir amo
Ogün Özemre
300 bin euroluk olanını bilmemde. Geçen gün arkadaşın yanına uğradığımda gördüm 200bin euroluk BMW 7.40 XD turbosunu değiştiriyorlardı
Ogün Özemre
Hayal değil Hyundai
Bu soruda 47 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap