Hasan Tosun Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 16, 2017 Merhabalar ; Geçenlerde arkadaşımın aracın da torpido üzerine bir iz gördüm ve kaydırmaz telefon pedinin iz bıraktığını bir kaç yöntem (camsil, ıslak bez, kolonya gibi) deneyip çıkaramadığını söylemişti daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Çözümü var mı ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Detailing Car Care (Araç Temizliği) kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 18, 2017 Muhtemelen kuaförlerde oraya uygulanan temizlik parlaklık ürünleri ile geçecektir. Ben başka bişeyleri çok sürmeyin deformasyon olmasın derim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Merhabalar ; Geçenlerde arkadaşımın aracın da torpido üzerine bir iz gördüm ve kaydırmaz telefon pedinin iz bıraktığını bir kaç yöntem (camsil, ıslak bez, kolonya gibi) deneyip çıkaramadığını söylemişti daha önce bu durumla karşılaşan var mı ? Çözümü var mı ?Kaliteli markaların all purpose cleaner ürünleri çıkartır diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Tosun Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Teşekkür ederim, bi kaç marka denedik meguiars kaldı, bu arada epey çıktı ama hafif belli o da zamanla çıkar diye düşünüyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Teşekkür ederim, bi kaç marka denedik meguiars kaldı, bu arada epey çıktı ama hafif belli o da zamanla çıkar diye düşünüyoruzBen af verso öneririm. Üzerine de komple spritzle geçerseniz bişey kalmaz bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Tosun Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 17 saat önce, Emre Dikmen yazdı: Ben af verso öneririm. Üzerine de komple spritzle geçerseniz bişey kalmaz bence. Hiç duymadım kullanan da görmedim nasıl ve nereden temin edebilirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Hiç duymadım kullanan da görmedim nasıl ve nereden temin edebilirimForum sponsorlarında mevcuttur. Alırsanız daha sonra da genel iç temizliğinizde, yıkama yaptığınız zamanlarda kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap