Ekrem Kayacan Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Oluşturma zamanı: Nisan 20, 2011 ( Görüntü 0:34 saniye'den sonra ) Ve Top Gear ( Jeremy'nin ) yorumu: 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Çavuş Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 2011 İşte efsanenin doğuşu. Eline sağlık. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ekrem Kayacan Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2011 Efsane Focus'un yapılışı: http://www.youtube.com/watch?v=3p7L6AArrhA&feature=related Video 1 saatten fazla sürüyor .. 6 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Paylaşımlar için teşekkürler. Sabah sabah iyi geldi, biraz da nostalji lazım. Ford 98'de ilk Focus ile başardığını bir kez daha tekrarlayamadı henüz. O dönemdeki yenilikçiliği ve yaratıcılığı arkadan çıkarttığı modellerle giderek köreltti ve Focus'un ruhunu yok etti. Neyse ki o serinin en güzel modelini en yalın haliyle 11 yıl kullanmanın tadını yaşadım. Yeni Focus ile eskisini arıyor muyum, mantıkla hayır, gönülle evet, biraz daha maddi imkanım olsa eskisini satmaz ve kolleksiyonluk parça olarak saklardım. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Bende de Focus 1 hep bir uhte olarak kalmıştır. İleride eğer imkanım olursa Europa'yı Focus 1 ile değiştirmeyi düşünürüm. Hatta düşünüyorum da işte imkanım yok şu an. Belki iki ya da üç yıl sonra Focus 1 ghia. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Focus1 in her karoserini kullandım. En tutkuyla bağlandığım diyebileceğim ise SW olanıydı. Hala o arabayı sattığıma pişmanım. Er ya da geç kafayı kırıp bir tane daha SW alacağım.. Hatta ben arabayı alırken SW ler gelmiş olsaydı onu alırdım. Sedan için 2 bin lira fark vermem ama SW için verirdim muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Tüfekçi Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2011 videoyu oturdum izledim sedan yok üretimde o zaman. keşke sıfırından şimdi kapıda olsa diye içimden geçirdim o sıfır kokusu süper bir şey .D 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hamit Akkuş Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap