Erdinç Öz Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Merhaba ben 2012 Dizel aracımın triger ve baskı balatasını geçen yıl 125 bin kmde iken değiştirdim. Parçaları orjinal olarak forum sponsoru Erol otodan sipariş edip, özel serviste 500 TL işçilik karşılığında değiştirdim. Şahis fikrim iyi bir özel serviste yaptırmanız yönünde benim devirdaim pompamın su kaçırmaya başladığını söylemişti usta. Kayışta ise gözle görülür bir yıpranma yokmuş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 20, 2017 1 dakika önce, Erdinç Öz yazdı: Şahis fikrim iyi bir özel serviste yaptırmanız yönünde Fiyat olarak özel servis çok daha mantıklı fakat takılan parçanın ve yapılan işçiliğin garantisini veremiyorlar. Trigerin kopması durumunda montajı yapan usta parçaya suç atıyor, parça imalatçısı ustaya suç atıyor, sonuç alınamıyor. Triger kopmasından dolayı değil fakat sanayide değiştirdikten ses yapmasından dolayı benzer bir durum başıma geldi, parça imalatçısı daha görmeden montaj hatası dedi, usta parçaya suç attı.Parça imalatçısının montaj kılavuzlarını inceledim, dış ortam sıcaklığı 25 derece olacak, montaj yapılan motor bloğu bilmem kaç dereceyi geçmeyecek, gergi ve sabit bilyanın citavatasına orta derecede civata sertleştirici sıcaksın, ilk olarak xx nm tork ile sonrasında 90 derece daha sıkacaksın gibi bir sürü ince noktaları var. Bunu ustalar yapmıyor tabiki, yetkili servisler bile dikkat etmiyorlar bu kadar . Sorunun giderilmesi adına ve garantili olması adına bir daha yetkili serviste değiştirdim mecburen. Trigerin kopması durumunda çıkan masraflarda az buz olmuyor maalesef, komple motor değişimine kadar gidiyor ucu. Yetkili serviste yapılan işin ve takılan parçanın en az 1 sene garantisi var. O yüzden benim şahsi fikrim bu hassas konuda aracı yetkili servise vermek yönünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Triger için bugün amasya da fiyat sordum. Bana dönüş yapacaklarını söyleyince kapattım. Sonra aradılar, eksantrik için fiyat istemiştiniz değil mi dediler. Hayır triger için fiyat istedim dedim. O zaman da tamam ikisi aynı dediler. Ben aynı mı bilmiyorum araştırmadım da. Neyse 1350 TL fiyat verdiler. Devirdaim pompasını sordum ama bakarız durumuna göre değiştiririz dediler. Yalnızca triger değişimi için bu fiyat nasıl sizce. Daha araştırmalı mıyım. Yoksa macera aramadan ödeme seçeneklerini mi değerlendirmeliyim. Aracım 140 binde ve artık tedirgin olmaya başladım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 2017 Bir saat önce, Mehmet oktay yazdı: bu fiyat nasıl sizce. Şaka gibi.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 18 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Şaka gibi.. Ne demek istediniz anlamadım. İyi mi, Kötü mü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Bir saat önce, Mehmet oktay yazdı: Ne demek istediniz anlamadım. İyi mi, Kötü mü Çok pahalı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 13 dakika önce, Serdar Eryürekli yazdı: Çok pahalı. Haklısın, şimdi Tokat'a sordum, 1000 TL dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Bir saat önce, Mehmet oktay yazdı: Haklısın, şimdi Tokat'a sordum, 1000 TL dedi. Hala çok pahalı. Sadece triger setinden bahsediyoruz değil mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Benim araç 2012 benzinli. Geçen hafta sordum: Devirdaim dahil 1610 tl dendi. Devirdaim olmadan 1000 tl civarı. Fiyatlar uçuk... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet oktay Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Hala çok pahalı. Sadece triger setinden bahsediyoruz değil mi? Evet sadece triger seti. 1000 TL dediler ve devirdaim pompasını sordum. Ona bakacağız ondan sonra karar vereceğiz. Değişim söz konusu olursa 500 TL de o tutar dediler. Şimdi amasya servisi aradım, fiyatınızı gözden geçirir misiniz dedim. Telefon bekliyorum. --7 dakika sonra eklendi-- Şimdi konuştum tekrar amasya ile, fiyat doğru 1300 TL. Daha düşük fiyat aldığımı söylediğimde, onlar belki triger seti haricinde altarnatör kayışı ve bilyesini değiştirmiyorlardır dediler. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 (düzenlendi) Yazın triger seti+devirdaim+ antifriz+ fren balataları 1100 TL işçilik dahil yaptırdım. Triger marka olarak Dayco kullandım. Parçaları kendim aldım. Aralık 13, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 13, 2017 Benimde km 118bin oldu hala değiştirmedim 125binde değiştireceğim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Triger + devirdaim pompa değişimi sonrası araçta ne tür fayda vs olur? Örneğin; yakıt sarfiyat düşmesi/artma, direksiyon hafifleme, vites değişmeleri titreme vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Eğer zamanında olursa motoru kucağımıza almama 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Eğer zamanında olursa motoru kucağımıza almama [emoji3]Yok zamanını geçirmek gibi bir niyetim yok [emoji6] sonrasında çekiş, direksiyon tepkisi gibi değişiklik oluyor mu diye merak ettim. Bir de Google amcaya triger sonrası yazdım değişik modellerde usta yanlış uygulama kapsamlı baya sorun okudum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap