Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Triger + devirdaim pompa değişimi sonrası araçta ne tür fayda vs olur? Örneğin; yakıt sarfiyat düşmesi/artma, direksiyon hafifleme, vites değişmeleri titreme vs. Extra bi faydasını duymadım ama kayışın yenilmenmesiyle sesi belki azalır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 1 dakika önce, Erhan Erten yazdı: Yok zamanını geçirmek gibi bir niyetim yok sonrasında çekiş, direksiyon tepkisi gibi değişiklik oluyor mu diye merak ettim. Bir de Google amcaya triger sonrası yazdım değişik modellerde usta yanlış uygulama kapsamlı baya sorun okudum Yav dur dur. Kötüyü düşünme... İyi olanı yazmazlar zaten.. Bi TCM/KAVRAMA vakasına dönmesin.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Bir saat önce, Erhan Erten yazdı: Triger + devirdaim pompa değişimi sonrası araçta ne tür fayda vs olur? Örneğin; yakıt sarfiyat düşmesi/artma, direksiyon hafifleme, vites değişmeleri titreme vs. Hiçbir şeyin değişmemesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kasım ÇELİK Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2018 12.12.2017 - 17:13 tarihinde, Mehmet oktay yazdı: Triger için bugün amasya da fiyat sordum. Bana dönüş yapacaklarını söyleyince kapattım. Sonra aradılar, eksantrik için fiyat istemiştiniz değil mi dediler. Hayır triger için fiyat istedim dedim. O zaman da tamam ikisi aynı dediler. Ben aynı mı bilmiyorum araştırmadım da. Neyse 1350 TL fiyat verdiler. Devirdaim pompasını sordum ama bakarız durumuna göre değiştiririz dediler. Yalnızca triger değişimi için bu fiyat nasıl sizce. Daha araştırmalı mıyım. Yoksa macera aramadan ödeme seçeneklerini mi değerlendirmeliyim. Aracım 140 binde ve artık tedirgin olmaya başladım. --2 dakika sonra eklendi-- Fiyat çok fazla ben Eskişehir’de özel serviste 10 bin bakımı triger ve devirdaim pompası dahil 1050 tl ye yaptırdım ama ben bile çok para verdiğimi düşünmekteyim. --5 dakika sonra eklendi-- 18.12.2017 - 22:19 tarihinde, Erhan Erten yazdı: Triger + devirdaim pompa değişimi sonrası araçta ne tür fayda vs olur? Örneğin; yakıt sarfiyat düşmesi/artma, direksiyon hafifleme, vites değişmeleri titreme vs. Bende 2011 dizel focus triger ve devirdaimi yeni değiştirdim tek farkedebildiğim araçta yolda giderken 2-3 kez tekleme oldu sonra kesildi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap