Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracımı aldığımın ikinci günü enteresan bir sorunla karşılaştım.
Aracım daha 100km. de, "motoru servise götür" diye bir ekran açtı. Aracı stop edip, Yol Yardımı aradım. Aldığım servise yönlendirdiler ve serviste sağ olsunlar, ilgilendiler. Beyni bilgisayara bağlayıp, gerekli arıza kaydı arandı. Arıza hakkında sistem detaylı bilgi vermedi. Soğutma suyu, minimum çizgide normal, yağ normal. Araç çalışması normal. Servisten gönül rahatlığıyla ayrılıp eve gelirken, tekrar aynı ekran belirdi.Eve gelip aracı stop ettim.
Servisi aradım, arıza ekranda belirdiği zaman motoru kapatmadan servise getirin dedi ustam.
Neyse, çıkıp iki saat yollarda dolaştım. Dur kalk trafik, yokuşlar. Hızlanma vs. Mübarek ekran bir türlü çıkmadı:)))
START/STOP ile ilgisi olabilir mi diye şüphelendim. Zira, START/STOP açıkken arıza ekranı beliriyor.
Soru
Ismet Erdine
İyi akşamlar, değerli üyeler.
Aracımı aldığımın ikinci günü enteresan bir sorunla karşılaştım.
Aracım daha 100km. de, "motoru servise götür" diye bir ekran açtı. Aracı stop edip, Yol Yardımı aradım. Aldığım servise yönlendirdiler ve serviste sağ olsunlar, ilgilendiler. Beyni bilgisayara bağlayıp, gerekli arıza kaydı arandı. Arıza hakkında sistem detaylı bilgi vermedi. Soğutma suyu, minimum çizgide normal, yağ normal. Araç çalışması normal. Servisten gönül rahatlığıyla ayrılıp eve gelirken, tekrar aynı ekran belirdi.Eve gelip aracı stop ettim.
Servisi aradım, arıza ekranda belirdiği zaman motoru kapatmadan servise getirin dedi ustam.
Neyse, çıkıp iki saat yollarda dolaştım. Dur kalk trafik, yokuşlar. Hızlanma vs. Mübarek ekran bir türlü çıkmadı:)))
START/STOP ile ilgisi olabilir mi diye şüphelendim. Zira, START/STOP açıkken arıza ekranı beliriyor.
Aracım; 1.0 EB FOCUS TIT 2016 A/T
Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 3 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap