Yasin Arslan Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 21, 2017 Arkadaşlar merhaba 2007 model mk2 focus sahibiyim aracım için body kit yaptırmak istiyorum komple olucak ve fiberglas istemiyorum internette baktim ama toplu sekilde yok ve çoğu fiberglas olarak imal ediyo istanbul ici parcalari bulabilecegim önerebileceginiz bir yer varmi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Merhabalar body kitten kastınız St kit ise mk 2 kasa için bu aralar malesef yetkili servis haricinde bulamazsınız. Genelde satılan ürünler hep fiberglass .Rs kit ise mk 2 için var ve fiberglass olarak satılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Arslan Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Fiberglass ta pek icime sinmedi açıkçası kullananlar güneş ten dolayi boya atmasi catlamasi vs sikayetleri var ama saglam olurmu acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Öztunç Ünal Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 21, 2017 (düzenlendi) Sağlamlık konusunda bilgim yok malesef. Er-ol otomotiv anlaşmalı iş yerlerimiz arasında. Yakın zamanda ford focus mk 2 kasa st tampon için mesajlaştık. Yakın zamanda stoklarına gireceğini belirttiler. Bence sizde benim gibi bekleyin derim. Focus mk 2 st tampon , mk 2,5 focus St ve Rs tampon focusa göre çok parçalı olduğu için fiberden üretilemiyor. Orjinal plastik almanızı tavsiye ederim . Marşpiyerleri ise çekinmeden fiber alabilirsiniz. Almadan önce kalıplarına bakın ve alacağınız yeri iyice araştırın üreticisinden almak her zaman daha iyidir. Ekim 21, 2017 Öztunç Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 22, 2017 mk2 için plastik set bulunması imkansız olmasada birazcık zor. (tayvan plastiği vs.) Para sıkıntı değilse yetkili servisle bir görüşün derim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap