Ismet Erdine Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 24, 2017 Bu cihaz hakkında fikirlerinizi almak istiyorum. Bana mantıklı geldi. Sync özellikleri kaybedilmiyormuş. Firma öyle diyor. Otomatik park vs. çalışıyormuş. Kullanan veya cihaz hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim. Saygılar. http://www.cyclone.com.tr/urundetay.asp?sno=241&uno=590 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Mk3- Modifiye > Focus III > Ford Garajı > Mk3- Ses & Görüntü Sistemleri kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Forumda konuşmuştuk arama yaparak bulunabilir, fakat kullananı görmedim. Pahalı bir donanım olduğu için muhtemelen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Aslında basit bir mantığı var. Ekran ile sync modülü arasına ek bir kart yerleştiriyorlar. Ekran bu karta, kart da sync modülüne bağlanmış oluyor. Siz ekranda tuşlara dokunduğunuzda, ilave konulan kart dokunduğunuz noktaya göre, ya kendi programını çalıştırıyor, ya da araçla birlikte gelen sync modülündeki programı. Dolayısıyla araçtaki hiç bir özelliği kaybetmiyorsunuz, üstüne ek özellikler geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismet Erdine Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 24, 2017 Sync in özelliklerini kaybetmemek güzel bence. Benim merak ettiğim, dokunmatikte bir fark olur mu acaba? --3 dakika sonra eklendi-- Android taktırmak gereksiz gibi geliyor. Tablet kullanmakla farkı yok gibi, benimkisi biraz dinazor mantığı gelebilir belki.:))) Bir de, orijinal göğüs tasarımını bozmaması önemli gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 5 saat önce, Özgen Emre Acar yazdı: trend-x lere oluyor mu bu ? Bu Sync 2'ye ek bir çalışma. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismet Erdine Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Bugün; CYCLONE 'u getiren firmayı arayıp. detaylı bilgi aldım. Ardından, OTOKOÇ ile görüştüm. CYCLONE, OTOKOÇ'un çalıştığı firmaymış. Cihazın güzel yanı; SYNC 2 ile gelen özelliklere ek olarak, geri görüş kamerası + navigasyon + video izleme + HDMI bağlantısıyla iPhone vs. yansıtma. Ekran bile değişmiyor. Sadece, göğsü açıp cihaz ile ekran arasına ek bir modül takılıyormuş. Bir saatlik işlem dediler. Aynı ses sistemi, aynı ekran, aynı göğüs, aynı arayüz. Hiçbir şey değişmiyor. Dokunmatik hassasiyette bir değişiklik olmazmış. Otomatik park sistemi vs. etkilenmiyor. Fiyatı, diğer onaylı multimedya sistemlerle aynı. Ben mantıklı buldum. Şayet aracıma taktırırsam, deneyimlerimi paylaşırım. 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 2 saat önce, Ismet Erdine yazdı: Bugün; CYCLONE 'u getiren firmayı arayıp. detaylı bilgi aldım. Ardından, OTOKOÇ ile görüştüm. CYCLONE, OTOKOÇ'un çalıştığı firmaymış. Cihazın güzel yanı; SYNC 2 ile gelen özelliklere ek olarak, geri görüş kamerası + navigasyon + video izleme + HDMI bağlantısıyla iPhone vs. yansıtma. Ekran bile değişmiyor. Sadece, göğsü açıp cihaz ile ekran arasına ek bir modül takılıyormuş. Bir saatlik işlem dediler. Aynı ses sistemi, aynı ekran, aynı göğüs, aynı arayüz. Hiçbir şey değişmiyor. Dokunmatik hassasiyette bir değişiklik olmazmış. Otomatik park sistemi vs. etkilenmiyor. Fiyatı, diğer onaylı multimedya sistemlerle aynı. Ben mantıklı buldum. Şayet aracıma taktırırsam, deneyimlerimi paylaşırım. Regi guvenliklemi gorustunuz fiyat ne verdiler acaba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 25, 2017 Fiyat nedir acaba? Hakikaten güzelmiş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismet Erdine Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 26, 2017 (düzenlendi) Hatırladığım kadarıyla, 2500 montaj dahil. Ekim 26, 2017 Ismet Erdine tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Benim araç 2012 model ve araçta sesli komut var ancak radyo ve klima vb komutu yok sync 1 galiba. Bu benim sistem ile klima ve radyo komutunu yapan sistem ayrımı. Bu komutlar yazılımla eklenebiliyormu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Çeviren Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Ben de 2017 Titanyum Focus'a taktırdım. Sıcak havalarda bazen ekran açılmıyor. Araç havalandırılıp soğuyunca tekrar çalışıyor. Takan servis bana geri dönecek. İsterseniz iade alalım dedi. Böyle bir şey başına gelen ve çözüm bulan var mı. Özellikleri çok iyi ve çözüm bulunursa kullanmak istiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 27, 2018 Benim araç 2012 focus3 Sony 4 inç sync 1 var bu sistem benim araca uyar mı kablolar direk bağlanır mı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap