Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba focus 3 titanium X 1.6 tdci 115 bg sahibiyim aracı alalı 1 hafta oldu önceki sahibi çok hor kullanmış iki salıncak ve iki z rot değiştirdim araç rolantide bariz titriyor biraz gaz verince 3000 devirden sonra tekrar hafif titriyor aynı zamanda 2 vitesteyken 1800 2000 devir arası silkeleme yapıyor debriyaj ve frendede sanki yolu hissediyorum tekerlek hissini alıyorum resmen soğudum arabadan çözüm önerisi olan varmı acaba
Soru
Hasan B.
Arkadaşlar merhaba focus 3 titanium X 1.6 tdci 115 bg sahibiyim aracı alalı 1 hafta oldu önceki sahibi çok hor kullanmış iki salıncak ve iki z rot değiştirdim araç rolantide bariz titriyor biraz gaz verince 3000 devirden sonra tekrar hafif titriyor aynı zamanda 2 vitesteyken 1800 2000 devir arası silkeleme yapıyor debriyaj ve frendede sanki yolu hissediyorum tekerlek hissini alıyorum resmen soğudum arabadan çözüm önerisi olan varmı acaba
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap