Cem Boneval Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2012 Raporla Share Oluşturma zamanı: Şubat 11, 2012 Mertol'un başka bir forumdaki başlığından esinlendim. Spor otomobil kavramına farklı bir boyut, güzel bir video, iyi seyirler... Aktör Pagani Huayra, çok kısa künyesini vereyim: Mercedes-AMG 60° V-12 motor, çift turbo (M158) 700 BG ve 1,000 Nm tork Maks. hız 370 km/h 0–100km/h 3.6 saniye Aerodinamisi ise benzersiz, flap sistemleri ile ağırlık katarımları ve ön-arka yerden yüksekliği ayarlayabiliyor. Fiyat mı? Şışşşşş.... rüyayı bitirmeyin! Resmi web sayfası: http://www.pagani.com/huayra/default.aspx 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 700 hp ve 1000 nm bununla 4. viteste 100 le giderken gazı köklediğini düşünebiliyormusun abicim o 1000 nm nabzı heralde 110 lara falan çıkartır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Ben ne yapıyorum ? Diyesim geldi şuan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alper Albayrak Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Sollama yapmak için ufuk çizgisini takibe gerek yok 100-200 m sollama için idaal bu uçak bozması arabada süper bişey.Ve çoğu spor otomabilden çok şık ve zengin bi iç mekanı var ve trimlerde yumuşak dokulu galiba? :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 11, 2012 Nutkum tutuldu,hele o sollamalar ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Rüyayı bir hatırlatayım istedim, bu ne güzellik....!? 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 almanca ama bende bu Koenigsegg Agera R' ile kafayı bozdum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 (düzenlendi) Rüyayı bir hatırlatayım istedim, bu ne güzellik....!? Yok be abi bu çok daha güzel. Hatta bence gelmiş geçmiş en güzel 3. sportcar (1. miura , 2. GT40 ) Ekim 17, 2012 H. Cenk Köse tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=9M9k39wl05o http://www.youtube.com/watch?v=PMcGH2cqrGg http://www.youtube.com/watch?v=XE7XSsSv1iA Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 17, 2012 el emeği göz nuru budur heralde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 dikiz aynaları dışında gayet güzel bi tasarımı var,heleki prototipi için 8 yıl uğraşılmış olması. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Nat Geoda Mega Fabrikalar programında vardı geçen gün Pagani Huayranın yapılışı izlemenizi tavsiye ederim şaşıracaksınız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Önder Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2012 Nat Geoda Mega Fabrikalar programında vardı geçen gün Pagani Huayranın yapılışı izlemenizi tavsiye ederim şaşıracaksınız bu hafta mustang belgeseli var akşam 21:00 ve gece 02:00 da Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap