Hasan Tosun Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2017 Titanium ve collection paketler de olan ön panjur etrafın da ki nikelajı trend paketlere takan oldumu? Panjuru komple değiştirmek mi gerekli yoksa sadece nikelajlı parça takılabiliyor mu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2017 Sadece nikelaj var, satılıyor ama trend paketin panjurunu tutar mı bilmiyorum. Belki trend paket panjurun çerçevesi kalındır ve bu yüzden nikelaj tam oturmayabilir. Bilen birileri vardır muhakkak. Araştırmak lazım aslında Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 11/2/2017 - 23:21 tarihinde, Bedirhan Doğan yazdı: Sadece nikelaj var, satılıyor ama trend paketin panjurunu tutar mı bilmiyorum. Belki trend paket panjurun çerçevesi kalındır ve bu yüzden nikelaj tam oturmayabilir. Bilen birileri vardır muhakkak. Araştırmak lazım aslında Mk2 araba. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Resimde 17B968 ile gösterilen parçanın kromlu ve kromsuz için kodları farklı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Tosun Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2017 Teşekkür ederim @Murat Kav. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hasan Tosun Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 4, 2017 Bilen yada daha önce uygulayan yok demek ki Servisten aldığım bilgi doğrultusunda trend paketlerin orjinal panjuruna nikelajlı parça monte edilemiyor panjurun komple değişmesi gerekli Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mevlüt Aksoy Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2017 Bende 2010 model Trend stil paket var, ön panjur komple değişiyor. Ben 2011 yılında 80,00 Tl değiştirmiştim MK 2,5 Nikelaj ayrıca olmuyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap