Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Şimdi, Ozan Kar yazdı: bcme giden ince kablolarda sıkıntı olmaz. aynen o kablo hocam . her halde hasarlı araçtan kesip alınmı. enerji kablolarında fişleri var. --2 dakika sonra eklendi-- 10 dakika önce, Göksel Yaman yazdı: O uygulamayı bende yaptım. Çok enerji çeken ve aynı zamanda ısınmadan dolayı tehlike yaratabilecek bir ürün. Ben olsaydı. Riske etmezdim data kablosu hocam. enerji değil . dediklerinizide dikkate alıcam . 80 amper enerji çekiyormuş bildiğim kadarıyla . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Maşallah kazasız belasız kullanın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 1 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Maşallah kazasız belasız kullanın Sağolun allah razı olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Çok güzel olmuş. Keşke şu kasada biraz yalıtım olsaydı, tadından yenmezdi o zaman. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Göksel Yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 data kablosu hocam. enerji değil . dediklerinizide dikkate alıcam . 80 amper enerji çekiyormuş bildiğim kadarıyla . Aynen 80A enerji çekiyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 42 dakika önce, Aydın Baran yazdı: Çok güzel olmuş. Keşke şu kasada biraz yalıtım olsaydı, tadından yenmezdi o zaman. Teşekkürler hocam . Aynen hocam birde adam gibi yalıtım yapılsaymış süper olurmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2017 Göksel yaman bey’e teşekkürler kabza içi tamam en kısa zamanda montajlıyacağım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Ulupınar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 ER-OL OTO dan aldığım ışıklı vites topuzunuda hayırlısı ile montajlayıp aktif ettik. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Abartı olmayan sade olan herşey bana göre güzeldir. Çok güzel olmuş. Biyerde 2,5 için oem st direksiyon görmüştüm eğer bulabilirsem linki atıcam. Hayırlı olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tarkan M. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2023 bende arıyorum komple boady kit, nerden alabilirim veya satan biri varmı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap