Necdet fidan Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2017 (düzenlendi) Arkaşlar, debriyaj pedalının üst tarafından yağ damlatıyor. Neden olabilir? Araç 2013 model Titanium. Kasım 7, 2017 Necdet fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim_Aslan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 yeri itibariyle direksiyon sistemi ile alakalı olabilir gibime geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 (düzenlendi) 55 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: yeri itibariyle direksiyon sistemi ile alakalı olabilir gibime geldi Focuslarda direksiyon elektrikli değilmi? Kasım 7, 2017 Necdet fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 İbrahim_Aslan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 elektirikli de...hidrolik direksiyon yağı var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2017 21 dakika önce, İbrahim_Aslan yazdı: elektirikli de...hidrolik direksiyon yağı var. Cevabınız için teşekkürler İbrahim Bey. Debriyaj merkezi olabilir mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Bir diğer olasılık ise soğutma suyu. Damlanın geldiği yerde illaki kalıntısı vs vardır. Elinizle kontrol edebilir, ya da ehil bir ustaya kontrol ettirebilirsiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 1 saat önce, Ümit Vaysaloğlu yazdı: Bir diğer olasılık ise soğutma suyu. Damlanın geldiği yerde illaki kalıntısı vs vardır. Elinizle kontrol edebilir, ya da ehil bir ustaya kontrol ettirebilirsiniz? Kontrol ettim. Hidrolik yağı. Debriyaj üst merkezi damlatıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 (düzenlendi) Debriyajda boşalma oluyor mu? Yani pedala basınca dirençsiz bir şekilde aşağı iniyor mu? Zira ben de üst merkezden şüphelendim. Kasım 8, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 (düzenlendi) 16 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Debriyajda boşalma oluyor mu? Yani pedala basınca dirençsiz bir şekilde aşağı iniyor mu? Zira ben de üst merkezden şüphelendim. Yag kaçağı dunden beri var. Vites geçişlerinde sıkıntı yok. Debriyajda biraz yumuşaklık var. Kasım 8, 2017 Necdet fidan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Bir saat önce, Necdet fidan yazdı: Yag kaçağı dunden beri var. Fites geçişlerinde sıkıntı yok. Debriyajda biraz yumuşaklık var. İyi bir ustaya söktürmekte fayda var. Sorun merkezdeyse sadece conta ve temizlikle kurtulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necdet fidan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2017 30 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: İyi bir ustaya söktürmekte fayda var. Sorun merkezdeyse sadece conta ve temizlikle kurtulabilirsiniz. Cevabınız için teşekkürler. İki gündür yoğundum. Yarın ustaya göstereceğim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Necdet fidan
Arkaşlar, debriyaj pedalının üst tarafından yağ damlatıyor. Neden olabilir? Araç 2013 model Titanium.
Necdet fidan tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 10 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap