Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Bir saat önce, Ercan Çelik yazdı: Servisin öyle birşeyi kabul edeceğini sanmıyorum ama bi denerim. Peki tek değişse ne gibi sorun olur aksi halde çok maliyetli olacak. Farklı aşınmışlık düzeyinde olan ve bu nedenle farklı tepki verecek amortisörler nedeniyle sürüş güvenliği olumsuz etkilenebilir. Sachs veya Monroe alabilir ve özelde de değiştirtebiliriniz. 600-800 arası tutar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 22, 2018 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Farklı aşınmışlık düzeyinde olan ve bu nedenle farklı tepki verecek amortisörler nedeniyle sürüş güvenliği olumsuz etkilenebilir. Sachs veya Monroe alabilir ve özelde de değiştirtebiliriniz. 600-800 arası tutar. Tamam teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Kat Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 19, 2018 (düzenlendi) ercan bey sizin sorun için çözüm ne oldu? 22.06.2018 - 20:56 tarihinde, Ercan Çelik yazdı: Tamam teşekkürler. Temmuz 19, 2018 Yakup Çağatay tarafından düzenlendi Lütfen aynı mesajı birden fazla yerde iletmeyiniz :) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 8 saat önce, Uğur Kat yazdı: ercan bey sizin sorun için çözüm ne oldu? Sorun şuan için duruyor. Servis amortisörü garantiye sokmuyor. 2 adet orjinal amortisör aldım fakat daha taktıramadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Barış Kartal Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 2018 12 saat önce, Ercan Çelik yazdı: Sorun şuan için duruyor. Servis amortisörü garantiye sokmuyor. 2 adet orjinal amortisör aldım fakat daha taktıramadım. Abi bildigim kadariyla amortisor hicbi sekilde garantiye girmiyor tanidik varsa ayri Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 2018 13 saat önce, Barış Kartal yazdı: Abi bildigim kadariyla amortisor hicbi sekilde garantiye girmiyor tanidik varsa ayri Otosan müşteriye ve keyfine göre hareket ettiği için girmemesi gayet normal. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap