Emre Danabay Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 10, 2017 Yakın bir zamanda cam rüzgarlığı taktırdım ama sonradan modelini beğenmedim. Bence arabanın kıvrımlarıyla uyumlu değil, ama sanayide kime sorduysam focus 1 için bu modeli gösterdi. Farklı model bilen var mı acaba? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 (düzenlendi) https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-aksesuar-tuning-ford-focus-1-mugen-cam-ruzgarligi-4-lu-set-ozkan-tuning-274894004/detay Şuna bir bak istersen. Daha güzel görünüyor. Kasım 12, 2017 A.Coşar tarafından düzenlendi resim ekleme 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Danabay Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Evet bu daha güzel ama açıklamaya bu resim örnek olarak verilmiştir aracınıza uygun ürün gönderilecek yazmışlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Aomis marka aldım memnunum. Önceki taktığım omsa idi. Yerinden çıkıyordu. Aomisin dizaynı güzel... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Satıcıya mesaj atıp, "Resimdekinin aynısını istiyorum,yoksa sipariş vermeyeceğim." dediniz mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2017 Cam ruzgarligina neden ihtiyac duydunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Barış Şengül Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 genelde aynı olur modeller sadece fabrika ayrı olr benim elimdekiler modacar ve 2 sene oldu hala kırılma yok güzel görünüm veriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Er Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2017 (düzenlendi) Kısa süre önce bende bu cam rüzgarlıklarını yeni aracıma bayabi arştırmıştım. Hepsi Mugen diye geçsede yerlı/ithal uretım farkları mevcut. İthal uretım olanlar cam fıtılı uzerıne yapısıp bıraz daha kucuk boyutlarda. Yerli üretimlerse kapı sacına yapısıyor daha ırıce sizin paylaştıgınız resımdeki yerli üretim gibi durmaktadır. Internet uzerınden alacaksanız satıca yerli/ithal uretım seklını sormanız faydalı olabılır Aralık 2, 2017 Mert Er tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre Danabay Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Dekor amaçlı daha çok, yağmurlu havalarda cam açabilme imkanı veriyor. İnternetten almayacağım sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 sunplex marka olanlar gayet başarılı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 2017 Cam rüzgarlığının kralı climair dir. ( e tabi parasıda ona göre) Kusursuz görüntü isteyenler için. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap