Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
3.5 kasa aracin kapi altlari ve tampon altlarindaki siyah marspiyelleri vs aracin renk koduyla bir yil once beyaza boyattim. Boyacim iyi is cikardi. Ancak zamanla kaldirim, parke ve mucur taslarin etkisiyle bazi yerlerde sokulmeler oldu. Alttaki siyah zemin gozukuyor. Arac pisken sorun yok ama yikayinca gozume batiyor. Ben buralara nasil mudahale edeyim. Boya kodu ile sprey uygulamami yapayim yoksa boya seklinde uygulanan kaucuk kaplamami yapayim. Yada varmi bilinen saglikli baska bir uygulama..
Soru
Resul özdemir
3.5 kasa aracin kapi altlari ve tampon altlarindaki siyah marspiyelleri vs aracin renk koduyla bir yil once beyaza boyattim. Boyacim iyi is cikardi. Ancak zamanla kaldirim, parke ve mucur taslarin etkisiyle bazi yerlerde sokulmeler oldu. Alttaki siyah zemin gozukuyor. Arac pisken sorun yok ama yikayinca gozume batiyor. Ben buralara nasil mudahale edeyim. Boya kodu ile sprey uygulamami yapayim yoksa boya seklinde uygulanan kaucuk kaplamami yapayim. Yada varmi bilinen saglikli baska bir uygulama..
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 1 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap