Mustafa Yusuf Çamoğlu Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 11, 2017 Kaldırıma cikarken taşı gormedim aracin sag tarafindaki alttaki plastigi taşa çarptım ve yamuldu yenisi mi lazım yapılır mi sizce ve fiyat ne olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2017 Ben de eski aracım Citroen C4 ile aynı durumu yaşamıştım. Marşipiyeli düzeltemediler. Ezik kısmı macun doldurup boyamışlardı. Orijinal görünüme kavuşmuştu. Plastik kısım o arabada yoktu. Orayı ne yaparlar bilmiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 (düzenlendi) bu araba focus 3 mü.. 3 ün marşpiyel tamamen plastik ve değişirdi. f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Kasım 12, 2017 Mehmet Demir tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 11 saat önce, Mehmet Demir yazdı: f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Kesinlikle katılıyorum size. Taş vuruğu derdi yok, rötüş derdi yok. Mucur asfaltta kafa rahat. Ama bir çok kişi gövde rengi marşpiyeli daha çok beğeniyor tabi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mustafa Yusuf Çamoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 12 saat önce, Mehmet Demir yazdı: bu araba focus 3 mü.. 3 ün marşpiyel tamamen plastik ve değişirdi. f4 de f3 kenar siyah plastik dizaynını bırakmazlar umarım. bir nimet ve görsel olarakta hiç sıkıntısı yok Araba focus 2.5 diye geçiyor. Suan sıkıntı çıkaracak derecede kötü durmuyor ama musait bi zamanda yaptırmayı dusunuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Admin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus III > Ford Garajı > Mk3- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 13 saat önce, Bedirhan Doğan yazdı: Kesinlikle katılıyorum size. Taş vuruğu derdi yok, rötüş derdi yok. Mucur asfaltta kafa rahat. Ama bir çok kişi gövde rengi marşpiyeli daha çok beğeniyor tabi Birisi demişti ki arabayı ilk aldığım zaman, ne kadar iyi yerden yülsekmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Mustafa Yusuf Çamoğlu
Kaldırıma cikarken taşı gormedim aracin sag tarafindaki alttaki plastigi taşa çarptım ve yamuldu yenisi mi lazım yapılır mi sizce ve fiyat ne olur
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 6 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap