Misafir Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Merhabalar focus 3 buz beyazı aracımın boya kodunu nerden ögrenebilirim bazi taş çarpması sonucu boyanin zedelenen yerlerini rütuş yapmayi düsünüyorumda rütuşu nasil yapabilirim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Kapı eşiğindeki plakada yazar. Örnek 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 13.11.2017 - 09:14 tarihinde, Murat Kav. yazdı: Ford'un rötuj için kendi boya+vernik seti de var. 50-60 lira gibi bir şey ama uzun dönem kullanabiliyorunuz. Kendinden fırçası vs var. Ben c-max'ı kendim rötujlerdim. Kuga için de aldım.. murat abi bu ürünü nereden temin edebiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
1 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2017 4 saat önce, uğur özsabır yazdı: murat abi bu ürünü nereden temin edebiliriz? Servisten isteyebilirsiniz. ya da yurtdışından posta ile gelecek.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Valla bende dun yaptim pismanim.. bence riskli.. basimada gelen durum sudur. Matlasma oldu. Nasil duzeltilir diye arastirma yapiyorum... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Emre Dikmen Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Boyanın içerisine 4br boya, 2br vernik, 1br akripol sertleştirici koyup bu şekilde uygularsanız daha parlak ve kolay çıkmayan bi uygulama olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Daha önce yaptıgım rütuşlar zamanla kalktı ve boya çok sırıtıyordu uygun numarali beyaz boya almadığımdan olsa gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Şu linkte kodlar var. Buz beyazı (frozen white) için kod doğru.. http://www.automotivetouchup.com/touch-up-paint/ford/2013/all-models/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Benim arabada beyaz frozen white diye geçiyor araba boyası satan yerden almıştım 2 litre en az bu vardı 30 tl, her taş izini rötüşlüyorum hiç atma falan olmadı birebirde arabanın boyası ile tam uyuyor, kırtasiyeden aldığım kaliteli bi fırça ile uyguluyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yüksel Koyutürk Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Valla arkdaşlar bendede bazı noktalarda sanki mıcır vurması gibi noktalar var. Ama çok derin olmadığı için ben rutuş yapmadım. Çok profesyonel olmak lazım. Yoksa yapılan rutuş o eski halini artıyor arkadaşlar... --3 dakika sonra eklendi-- Adem kardeşim gerçekten sırıtmuyorsa bende yapayım o zaman tek bir noktayı bir deniyo lim bakalım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Ford'un rötuj için kendi boya+vernik seti de var. 50-60 lira gibi bir şey ama uzun dönem kullanabiliyorunuz. Kendinden fırçası vs var. Ben c-max'ı kendim rötujlerdim. Kuga için de aldım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 32 dakika önce, Yüksel Koyutürk yazdı: Valla arkdaşlar bendede bazı noktalarda sanki mıcır vurması gibi noktalar var. Ama çok derin olmadığı için ben rutuş yapmadım. Çok profesyonel olmak lazım. Yoksa yapılan rutuş o eski halini artıyor arkadaşlar... --3 dakika sonra eklendi-- Adem kardeşim gerçekten sırıtmuyorsa bende yapayım o zaman tek bir noktayı bir deniyo lim bakalım. baktığımda anlaşılmıyor sadece arabayı kendim yıkadığım zaman silme aşamasında fark ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Murat bey günaydın.Bahsettiğiniz rotuş seti nası kullanılıyor.Boya ve vernik karıştırılıyor mu.Benim arabada da taş izleri ve ufak çizikler var. 34 dakika önce, Murat Kav. yazdı: Ford'un rötuj için kendi boya+vernik seti de var. 50-60 lira gibi bir şey ama uzun dönem kullanabiliyorunuz. Kendinden fırçası vs var. Ben c-max'ı kendim rötujlerdim. Kuga için de aldım.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Önce rötuj yapılıyor. Hava sıcaklığına göre yaklaşık 1 saat bekleyip, verniği üstüne sürüyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Sizin aracın boyası metalik mi.Benim bildiğim kadarıyla opak boya, vernikle karıştırılarak hazırlanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 31, 2017 Abicim ben servisten istedim verdiler kutusunada baktim dyonun boyasini kullaniyorlar frozen white(buz beyazı )yazıo üstünde ve ince suluboya fırçasiyla rötuş yaptim çok guzel oldu belli olmuyor rötus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Misafir
Merhabalar focus 3 buz beyazı aracımın boya kodunu nerden ögrenebilirim bazi taş çarpması sonucu boyanin zedelenen yerlerini rütuş yapmayi düsünüyorumda rütuşu nasil yapabilirim .
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap