Misafir Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Arkadaşlar araç soğukken ilk çalıştırmada şu sesin aynısı bendede geliyor. Aceba trigermi devirdaimmi. Bu sesle karşılaşan oldumu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Furkan Çiçek Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 12.11.2017 - 22:32 tarihinde, Doğan Kestel yazdı: belirtmeyi unutmusum ama benim arabam mk3 O ses ilk çıktığında noluyor lan demiştim. Zamanla azaldı, tekrar geldi derken alıştım. Yaklaşık 20-30 bin km boyunca o ses devam etti. Şu anda halen var mı yok mu bilmiyorum, ama ustalar o zaman sorun yok demişlerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ferhat Ugantas Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 20, 2019 (düzenlendi) hocam sorun neymiş yaptırabildinizmiaynı ses benim arabadanda geliyor Şubat 20, 2019 Ferhat Ugantas tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ferhat Ugantas Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 20.02.2019 - 23:11 tarihinde, Doğan Kestel yazdı: triger de değil devirdaim de değil. çünkü ikisinide degistirdim ses gitmedi. halen devam ediyo. volan yada şarj dinamosu olabilir ben de aynı hepsini değiştirdim + şarj dinamosununda kople bakımı yapıldı bütün kayışlarda değişti halen ses gitmedi bazı ustalar şanzıman diyorlar ama sen 1 yılı geçgindir biniyorsun sanırım aynı sesle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ceyhun Bircan Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Ayni sorun bende de var birazdan konu açıp video yükleyecem. 6 tane ustaya gosterdim 1 hafta içinde. 5 tanesi sibop itici dedi. 1 tanesi de piston eteği dedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alper Sakallı Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 2019 Ses motorun içinden gibi geliyorsa Debriyaj Rulmanının değişme zamanı geliyor. Ses motor dışından gibi geliyorsa da V Kayışındaki bir kasnağın rulmanı bozulmaya başlamış olabilir. Gergi rulmanı varsa bu motorda ilk ona bakılmalı. Bilgi Olarak; Sübap iticiler aşındığında Tırrr'lama sesi çıkar ve bu kadar yüksek ve devamlı olamaz. Piston eteğinin sesi diye kastedilen; kısmen yağsız kalan motordaki Gömlek-Segman arası Vuu'lama sesi. Ancak bu durum 1 günde fena masraf açar. Yağ lambası da yanmıyorsa eledik bunu. Siz yine de yağ seviyesine bakın. Ben olsam debriyaj yukarıda kavrıyor ise baskı balata bilya üçlüsünü değiştirirdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Misafir
Arkadaşlar araç soğukken ilk çalıştırmada şu sesin aynısı bendede geliyor. Aceba trigermi devirdaimmi. Bu sesle karşılaşan oldumu.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap