Burak Çatalcalı Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2017 Arkadaşlar Merhaba, titanium x aracım var ve mercekli farlar mevcut.Far camları kötü durumda temizlemeyle parlattırmayla kurtaramıyorum. Size sorum şu; Sıfır titanium far alsam merceksiz Eski orjinal farlarımdaki mercekleri yeni farlara aktarabilirmiyiz? Kısa ampul bölümündeki nikelajlı kısım kesiliyormu ? yoksa direk montaj oluyormu Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih S. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2017 bi araştırın isterseniz. https://www.google.com.tr/search?biw=2133&bih=1054&tbm=isch&sa=1&ei=QLsIWrrnOcvOgAbv2a-QCA&q=focus+headlight+glass&oq=focus+headlight+glass&gs_l=psy-ab.3...3802.4039.0.4134.2.2.0.0.0.0.115.115.0j1.1.0....0...1.1.64.psy-ab..1.0.0....0.Dz3ndnn-AGY#imgrc=VWIBUvh3OfuUvM: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 8 saat önce, Fatih S. yazdı: bi araştırın isterseniz. https://www.google.com.tr/search?biw=2133&bih=1054&tbm=isch&sa=1&ei=QLsIWrrnOcvOgAbv2a-QCA&q=focus+headlight+glass&oq=focus+headlight+glass&gs_l=psy-ab.3...3802.4039.0.4134.2.2.0.0.0.0.115.115.0j1.1.0....0...1.1.64.psy-ab..1.0.0....0.Dz3ndnn-AGY#imgrc=VWIBUvh3OfuUvM: Teşekkürler inceleyeceğim. Başka bilgisi olan arkadaşlar varsa onlarında yorumlarını bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Olcay Sert Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 bostancı sanayide bu işleri yapan biri vardıda, gelmiyor ismi aklıma. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Necati Ustundağ Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Far merceğini aktarmak çok basit bir olay değil, onun yerine ön camı aktarmak daha kolay olur. Ayrıca cam temizliği profesyonel biri tarafından yapıldığında çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Önce bunu deneyebilirsiniz. Mercek taslarında da kararma vardır onlarıda temizlenmesi yada mercek değişimi gerekebilir. Googleda arama yapın. Farcı cihan yada farcı altan diye. İkisi de Bostancı da işini iyi yapan yerler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2017 44 dakika önce, Necati Ustundağ yazdı: Far merceğini aktarmak çok basit bir olay değil, onun yerine ön camı aktarmak daha kolay olur. Ayrıca cam temizliği profesyonel biri tarafından yapıldığında çok iyi sonuçlar alınabiliyor. Önce bunu deneyebilirsiniz. Mercek taslarında da kararma vardır onlarıda temizlenmesi yada mercek değişimi gerekebilir. Googleda arama yapın. Farcı cihan yada farcı altan diye. İkisi de Bostancı da işini iyi yapan yerler. C.tesi günü farcı altanın yanındaydım far camları çatlamış eskisi gibi olmaz dedi.çıkma far alıp onun camlarını buna aktarırız dedi.bende sıfır yan sanayi alıp merceği aktarmayı düşündüm.nikelajlardada hafif soyulma olduğu için.en kötü camı değiştirecem artık. teşekkürler yorumlarınız için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Burak Çatalcalı
Arkadaşlar Merhaba,
titanium x aracım var ve mercekli farlar mevcut.Far camları kötü durumda temizlemeyle parlattırmayla kurtaramıyorum.
Size sorum şu;
Sıfır titanium far alsam merceksiz
Eski orjinal farlarımdaki mercekleri yeni farlara aktarabilirmiyiz?
Kısa ampul bölümündeki nikelajlı kısım kesiliyormu ? yoksa direk montaj oluyormu
Teşekkürler
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap