Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2017 1.0 aracımı dün sattım. Bana göre öldüm fiyatına gitti. Hatasız boyasız titanyum focusumu 72 bin km de 54 bin e sattım. Dün bi forumda golf ilanı gördüm. 1.4 tsi motorlu ve hemen hemen aynı ayarda. 73 yazmış ve 70 in altına düşmeden satılacağına eminim. Ben 4.5 sene kullandım focusumu, çekiş ve tüketiminden çok memnundum. Sayılan arızaların hiçbirini yaşamadım ama istendiğinde değerinde satamamak insanı tedirgin ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdinç IL Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 2018 Yeni fiestada 1.0 ecoboost 1.1 atmosferik 1.5 tdci motor seceneklerivar ayrica yeni fiestayi otomAtik almak isterseniz mecbur 1.0 ecoboost aliyorsunuz yeni cikacak focusdada kullanilacak 1.0 ecoboost duydugum kadari ile gecde olsa yawas yawas kabullleniliyor bence kullanan herkes memnun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap