Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 2018 Cık..değişen birşey yok Bi çay kahve vaktimiz geldi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Orhan Özgür Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 14, 2018 Bende de var otomatik 1.0 focus vites değişirken bir vızıltısı gelmiyor mu sizde. Araç özellikle sessizden duyuluyor. Elektrik motoru sesi gibi. Normal midir. Daha önce otomatik kullanmadım. Bu vitese özgü müdür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ismet Erdine Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2018 14.01.2018 - 16:00 tarihinde, Orhan Özgür yazdı: Bende de var otomatik 1.0 focus vites değişirken bir vızıltısı gelmiyor mu sizde. Araç özellikle sessizden duyuluyor. Elektrik motoru sesi gibi. Normal midir. Daha önce otomatik kullanmadım. Bu vitese özgü müdür Aracın sesini ara sıra dinlerim. Belirttiğiniz gibi bir ses duymadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap