Ali Güvenç Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2017 Geri geri gelirken ağaç direğe sürttüm. Arka tamponun sol tarafı, az bişey lakin gözüme takılıyor. Araçta başka çizik boya yok. Boyatsam mı öyle bıraksam mı kararsız kaldım. Siz olsanız napardınız? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Boyatmak bu halinden daha güzeldir bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Koray Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Tamponun boyalı olması herhangi bir sorun teşkil etmez. Bu şekilde görüntü bozukluğu mevcut. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Böyle gezmezdim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Fotoğraflayın ve lokal mümkünse boyatın, bir sorun teşkil etmez. Canınız sağolsun... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Geçmiş olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Güvenç Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Teşekkür ederim arkadaşlar. Boyacılar hiç uğraşmıyor rötuş şeklinde değilde geniş bi alanı boyuyolar diye çekiniyorum aslında. Belki de kendim deneyecem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Geçmiş olsunBende boyatırdım gözünün yaşına bakmam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 1 dakika önce, Serdar yaman yazdı: Bende boyatırdım gözünün yaşına bakmam Ben olsam bu Serdar Yaman'ı dinlemezdim. Arabaya çamur sıçrasa boyatır bu. ... Ama ben olsam ben de boyatırdım ( hatta komple boyatmışlığım da vardır tamponu). Yoksa her arabaya bindiğimde, gördükçe mideme ağrılar girerdi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2017 Ben olsam bu Serdar Yaman'ı dinlemezdim. Arabaya çamur sıçrasa boyatır bu.[emoji4] ... Ama ben olsam ben de boyatırdım ( hatta komple boyatmışlığım da vardır tamponu). Yoksa her arabaya bindiğimde, gördükçe mideme ağrılar girerdi.Çamur at izi kalsın 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Metin Beluk Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2017 Oncelikle gecmis olsun. Allah daha kotulerinden korusun. Bu kadar genis kısımlara rötuş cok kötü görünür. Kaportacilarda lokal yaptirilabilinir.Bu hali ile kullanmak araçtan sogutuyor insanı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap