Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 İşi bilen biri, İzmir de olan biri Allah razısı için bi yardımcı olsun şu arkadaşa. Uğur kardeş sen en iyisi çevrende bir arkadaşın araç satıyorsa onu al. Hatta @Süleyman Ünalsana arabasını satsın. ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Konuyu kitlerseniz sevinirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 50 dakika önce, Ugur K. yazdı: Teşekkürler güzel yorum için. Usta yok malesef ama iyi bir ekspertize göstereceğim mutlaka, ayrıca birde bu forumdan rica edeceğim İzmirde oturan varsa bana yardımcı olur belki tek gitmeyeyim istiyorum. Ayrıca para transferi konusu tam olarak nasıl olacak, notere gittik imzalar tam atılırken telefondan transfer yapıp imzaları mı atacağız? Hayır. Noter satışı onaylamadan önce satıcıya soracak parayı aldın mı diye. Parayı banka hesabına yatırın. Elden vermeyin. Yatırdığınız paradan yüksek beyan etmeyin. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 1 saat önce, Ugur K. yazdı: Konuyu kitlerseniz sevinirim. Kardeşim sen İzmir'in neresindesin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 53 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Kardeşim sen İzmir'in neresindesin? Aranan kan bulunmuş sanırım Süleyman abi. Arkadaş almış focus'unu heralde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 1 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Aranan kan bulunmuş sanırım Süleyman abi. Arkadaş almış focus'unu heralde. 1 saat içersinde almamıştır heralde. Bilemedim şimdi. Ben, alınmadıysa yardımcı olurum diyecektim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 4 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: 1 saat içersinde almamıştır heralde. Bilemedim şimdi. Ben, alınmadıysa yardımcı olurum diyecektim. Arabam kısmını Focus ile doldurmuş Ona mahsuben yazdım bende. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Arkadaşlar aracı almadım alırsam yeni bir konu açıp duyaracağım. Süleyman bey sağolsun özel mesaj atmış bunun için, şuan elimdeki para tam net değil, inşallah 1 ay sonra almış olacağım aracı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 2 dakika önce, Ugur K. yazdı: Arkadaşlar aracı almadım alırsam yeni bir konu açıp duyaracağım. Süleyman bey sağolsun özel mesaj atmış bunun için, şuan elimdeki para tam net değil, inşallah 1 ay sonra almış olacağım aracı Arabam kısmında Focus yazıyor o nedenle aldın zannetim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Şimdi, Zafer Akbs yazdı: Arabam kısmında Focus yazıyor o nedenle aldın zannetim Kayıt olurken öyle yazmışım, hedefimden caymayayım diye, inşallah olacak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 18, 2017 11 dakika önce, Ugur K. yazdı: Kayıt olurken öyle yazmışım, hedefimden caymayayım diye, inşallah olacak Meraketme Doğru seçim. İnşallah, bütcenin yettiği en temiz donanımlı focus'u almak nasip olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Bugün ford otokoç bornovada aracı test ettim. Dizel 1.5 Powershift. Araç beni tatmin etti, düz yolda kullandım ve gaza bastığımda 100e ne ara çıktığımı farketmedim. Sürüş dinamikleri gayet güzel ve keyifliydi. Otokoç ikinci ele sordum titanium var mı diye yok dediler. Bakalım takip ediyorum 2. el otokoç güvencesiyle alabilirim veya en kötü sahibinden.. Otokoçtan alırsam eğer kredi konusunda sıkıntı çekmeyeceğim. Kol dayaması haraketli değildi, ses sistemi sony'di sağ ve sol aynaların orda kapıda yazıyordu Sony diye, powershift gerçekten çok rahatmış söylediğiniz gibi manuel almam bile bu saatten sonra. Ayrıca fren konusunda baya zorlandım, ayağımda bot var diyemi bilmiyorum ama hafif frene dokunduğumda araç zınk diye yapışıyordu sürekli. Diğer showroomda araç modellerinde kol dayamalar haraketliydi genelde focusta neden değil acaba? Ayrıca bagajın yükleme eşiği biraz dar geldi açıkçası Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 6 dakika önce, Ugur K. yazdı: Diğer showroomda araç modellerinde kol dayamalar haraketliydi genelde focusta neden değil acaba? Ayrıca bagajın yükleme eşiği biraz dar geldi açıkçası Titanium donanımlar hareketli, diğerleri değil. Test aracı olduğu için fazla takılmayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ugur K. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 52 dakika önce, Semih O. yazdı: Titanium donanımlar hareketli, diğerleri değil. Test aracı olduğu için fazla takılmayın. Test aracı titanium'du, navigasyon paketide mevcuttu sony ses sistemi ile birlikte park sensörü vs. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2017 Şimdi, Ugur K. yazdı: Test aracı titanium'du, navigasyon paketide mevcuttu sony ses sistemi ile birlikte park sensörü vs. Bozulmuş, sökülmüş, değiştirilmiş vs. olabilir o yüzden diyorum takılmayın diye. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap