Ali Güvenç Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 20, 2017 Aracım 95 beygir 2015 Focus. Herşeyinden memnunum sadece performansı yetersiz geliyor. Son hız mühim değil lakin kalkışlarda biraz daha seri olsun istiyorum. Style lar 115 beygir, donanım farkı benim için önemli değil, sadece 20 beygir için aynı model arabaya ortalama 6 bin fark verilir mi? İkisini de kullanan arkadaşlar, arada baya fark var mı yoksa az bişey mi? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Can Hati Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Verilir abicim, focusu almadan önce, 90 bg fiesta kullanıyordum. Normalde fiestalar 68 bg. İkisinide kullandım arasında dağlar kadar fark var. Rampa olsun, düz yol olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BulentGulsahin Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Öyle aman aman fark yok ara hizlanmalar ve son hiz daha iyi. Yazilim attirin bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 51 dakika önce, Ali Güvenç yazdı: Aracım 95 beygir 2015 Focus. Herşeyinden memnunum sadece performansı yetersiz geliyor. Son hız mühim değil lakin kalkışlarda biraz daha seri olsun istiyorum. Style lar 115 beygir, donanım farkı benim için önemli değil, sadece 20 beygir için aynı model arabaya ortalama 6 bin fark verilir mi? İkisini de kullanan arkadaşlar, arada baya fark var mı yoksa az bişey mi? 6 bin tl yi sadece motor gücüne vermiyorsunuz aynı zamanda donanıma da veriyorsunuz style donanım ile trend x motor dışında da farklı ben olsam kesinlikle veririm sırf motor gücü bile değer buna 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 53 dakika önce, Ali Güvenç yazdı: Aracım 95 beygir 2015 Focus. Herşeyinden memnunum sadece performansı yetersiz geliyor. Son hız mühim değil lakin kalkışlarda biraz daha seri olsun istiyorum. Style lar 115 beygir, donanım farkı benim için önemli değil, sadece 20 beygir için aynı model arabaya ortalama 6 bin fark verilir mi? İkisini de kullanan arkadaşlar, arada baya fark var mı yoksa az bişey mi? 1.6 tdci 115 lik ünitede güzel ama aynı motorun 95 liğine zaten sahipsiniz. 1.5 dizel otomatik alabiliyorsanız alın ( donanım önemli değil demişsiniz bu nedenle trendx yeterli diye düşünüyorum) Hem konforunuz hemde performansınız artmış olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Güvenç Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: 1.6 tdci 115 lik ünitede güzel ama aynı motorun 95 liğine zaten sahipsiniz. 1.5 dizel otomatik alabiliyorsanız alın ( donanım önemli değil demişsiniz bu nedenle trendx yeterli diye düşünüyorum) Hem konforunuz hemde performansınız artmış olur. Teşekkür ederim tüm cevap verenlere. Hocam bulunduğum yer trafiksiz biyer otomatiğe gerek görmüyorum lakin dediğiniz gibi 1.5 ünite daha başarılı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2017 95 hp yi bilmem ama 1.6 tdci 115 hp ve 1.5 tdci 120 hp pws kullanan biri olarak 1.5 tdci pws derim akıp gidiyor. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İbrahim Halil DOĞAN Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 bende de 95 hp var. arabamdan memnunum genel olarak. ara hızlanmalar ve kalkışlarda sıkıntı oluyor onun dışında problem yok. bu yüzden yazılım işine girmeyi düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2017 Şahsi olarak 115 hp olan kendi aracımı 95 hp olarkt şirket aracını kullandım.Bana fark 100 km üzeri hızlarda varmış gibi geldi onun dışında 95 beygir olanda üzmez sizi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap