Misafir Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 23, 2017 Forumda yer alan öğretmenlerden biriyim..Başta baş öğretmen olmak üzere, bütün öğretmenlerimizin gününü kutlarım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bizleri yaşama hazırlayan bilgi, beceri ve tutumla donatan öncelikle Başöğretmen Mustafa kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizi minnetle anıyor ve bu özel günlerini kutluyorum. Atatürk'ün çizdiği çerçevede “fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller” yetiştirme konusunda gayretlerini asla esirgemeyeceklerini biliyorum. 4 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Tşk ler sağlıkla nice seneleri başarılı geçirmek dileğiyle. (zor olsada) slm lar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun.Senede bir gün değil her gün en özel ilgiyi hak eden insanlardır öğretmenler. 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Başta @Gürkan Çakıroğlu @Serkan Z. Ve forumdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun 3 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Öğretmenler günü kutlu olsun. Happy teacher's day 2 1 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Serkan , Gürkan , Serdar başta olamak üzere tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun 3 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... 3 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Kıymetli öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun... 2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Gerçekten öğretmeyi seven öğretmenlerin gününü bir gün değil her gün canı gönülden kutlarım. 3 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Atatürk Devrimlerinin yayıcısı,taşıyıcısı ve koruyucusu olan Cumhuriyet Öğretmenleri;ışığıyla hukuk,emek,vatan,bilim ve sanat düşmanlarını perişan edeceklerdir.Başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere sonsuza ulaşan tüm vatansever Öğretmenlerimizi saygıyla anıyor,tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum. 6 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 58 dakika önce, H. Cenk yazdı: Öğretmenler günü kutlu olsun. Konuyu pek ciddiye almadığını mı düşünsem ne? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bir saat önce, Cem Boneval yazdı: Konuyu pek ciddiye almadığını mı düşünsem ne? Olabilir..Sileyim mi resmi ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Adem Kazıl Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Öğretmen arkadaşlarımızın öğretmenler günü kutlu olsun. 1 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih O. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Pek çok şey günden güne değersizleşiyor, bir zamanlar erdem olarak görülen şeyler ne yazık ki eski kıymetlerini çoktan yitirmiş gibi. Çorbadan hallice bu eğitim sistemi ve bu ülke koşulları içerisinde "iyi öğretmen" olmak gerçekten ciddi bir meziyet ve erdem bana göre... Başöğretmen, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyorum. Ve bütün bu koşullara rağmen "fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür" olan öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun! 5 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap