Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Bir saat önce, H. Cenk yazdı: Olabilir..Sileyim mi resmi ? Yok canım. Bu da bir renk... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Öğretmenler günümüz kutlu olsun... İnşallah eğitim sistemimizin daha iyi olduğu günleri görürüz... Teşekkürler herkese. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 (düzenlendi) Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır. Millet Mektepleri Başöğretmeni, Mustafa Kemal ATATÜRK Kasım 24, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günün kutlar, vefat eden ve şehit olan öğretmenlerimize Allah’tan rahmet dilerim. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Tüm öğretmenlerimizin, öğretmenler günü kutlu olsun. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Erdem B. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 İlk öğretmenim rahmetli İsmet Albayrak hocam başta olmak üzere bütün "saygıdeğer" öğretmenlerin günü kutlu olsun. Bize herşeyden önce "insan" olma yolundaki emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 4 saat önce, Bekir B. yazdı: Serkan , Gürkan , Serdar başta olamak üzere tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun Çok teşekkürler Bekir Abi. Sağolasın. 4 saat önce, okan ali yazdı: Başta @Gürkan Çakıroğlu @Serkan Z. Ve forumdaki tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun Sağolasın Okan. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Çallı Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Mesleğini layığıyla yapan tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun ... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Başta Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mesut Kibar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Günümüz kutlu olsun. Forumdaki tüm meslektaşlarimin öğretmenler günü kutlu olsun. Okulumdan bugün öğrencilerimle...;) 8 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 3 dakika önce, Mesut Kibar yazdı: Okulumdan bugün öğrencilerimle...;) Budur. Forumun bugünkü en anlamlı mesajı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 12 dakika önce, Mesut Kibar yazdı: Okulumdan bugün öğrencilerimle Harikasın Mesut. O gülümseyen yüzler hiç solmasın, öpüyorum hepsini... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Emektar Öğretmenlerimizin günü kutlu olsun. Öğretmen olmak bir meslek değil gelecek yetiştirmektir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Kenan Kabalar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2017 İlginize teşekkür ederiz. Meslektaşlarımıza sağlık mutluluk ve başarılar diliyorum ben de. Teacher's güzeldi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap