Kaan F. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2017 10 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: 1 yıl 8 ay olsun Hayırlı uğurlu olsun, benim arabam'a bekliyoruz... Teşekkür ederim en kısa zamanda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 9 saat önce, Kaan F. yazdı: 1 senede 35 bin lira koymuş araba üzerine. döviz liraya koymuştur hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Uğur Akdaş Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 16 saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: bu hasarın neresi büyütülecek hasar gayette küçümsenecek hasar sadece tampon değişmiş zaten ufak bir hasarda servis hemen değişim yapıyor .Tampon değişse ne değişmese ne ? Hasar küçümsenmeyecek hasar olsa zaten 2500 değilde 10500 çıkardı bi tampon değişim boya alsana 2500 tl zaten, Tampon değişmemiş hocam ama arkasındaki plastik herşey değişmiş ve hasarı biraz daha sol taraftan aşağıdan almış yani farların sağlam kalması normal. Ayrıca hasarı paraya bağlayacaksak ben geçen sene serviste tampon onarım birkaç plastik bir de sac değişimine 9000 TL tramer yedim, şimdi benim aracım büyük hasarlımı ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan F. Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 28, 2017 4 saat önce, Ozan Kar yazdı: döviz liraya koymuştur hayırlı olsun. 2 saat önce, ANIL Ö. yazdı: İyi günlerde kazasız belasız kullanmanız dileğiyle... Çok teşekkür ederim, daha iyisi sizlerin olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap