Recep Barış Şengül Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 29, 2017 Küçük Birşey Yapalım Dedik Değştirdik 3. de var fakat çekince resimleri atıcam 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan D. Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2017 Hayırlı olsun.Bence şeritler tam ortalı değil de sağa daha yakın olursa daha şekil oluyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Barış Şengül Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Zaten Aracımın Son hali öyle bakalım resim çekersem atıcam bugun yarın dışına ve içine aksesuar tavsiyesi arıyorum yardım edebilecekler olrsa sevinirim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 30, 2017 Selamlar. Benim olumlu dusuncelerim yok acikcasi, kusuruma bakma. Olmamis be dostum. Cirkinlestirmeyin su arabalari. Insanlarin yaptiklarini hep yapiyorlar diye dogru kabul etmeyin... Bak bunu yapan da insan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Recep Barış Şengül Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 1, 2017 bence fotoğrafdakide çok güzel zevkler ve renkler tartışılmaz bence Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap