İsmail Doğanay Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 4, 2017 İyi günler Arkadaşlar aracımın trigerini,devir daim pompasını ve v kayışını değiştirecem Triger=Dayco,devir daim=skf, v kayışı Conti 330 lira fiyat aldım Triger= Orijinal,devir daim=pierbug,v kayışı=conti 355 lira sizce hangisini tercih etmeliyim birde bu orjinal ürünü nasıl anlayabiliriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Erhan Erten Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2018 10 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Tabi bulurlarsa alsınlarda... Marka ile pek alakası yok. Daha çok kullanım ile ilgili. Ben 7 yıl oldu 75.000 km de değiştirmek istedim (dayco) daha yazıları üstündeydi. Bu arada farklı konuda faturanızı inceledim; çok iyi fiyata triger seti almışsınız. 175 tl idi galiba. Motor kulağı ile akü kaldı değişecek onlarıda bir sonraki ay artık:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 26, 2019 bugün 2014 model benznili 73500 km deki focus 3 aracın triger seti v kayış ve üst kapak contası değişti.triger seti olarak fomaco takıldı.doğrumudur.dayco ile arada fark var mı tşk. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2019 12 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: doğrumudur Böyle değişimleri gerçekleştirmeden yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. FoMoCo Ford'un orijinal yedek parçasıdır ve uygundur. Hoş onlar da Dayco ve Continental gibi firmalara fason yaptırıyorlar ama seçim yerinde. Ne var ki değişimi çok erken yapmışsınız, 9 yıl ya da 135.000 km olmalı. Zararı yok elbette ama masraf önünde sonunda. Güle güle kullanın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 27, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, Cem Boneval yazdı: Böyle değişimleri gerçekleştirmeden yazarsanız daha çok yardımcı olabiliriz. FoMoCo Ford'un orijinal yedek parçasıdır ve uygundur. Hoş onlar da Dayco ve Continental gibi firmalara fason yaptırıyorlar ama seçim yerinde. Ne var ki değişimi çok erken yapmışsınız, 9 yıl ya da 135.000 km olmalı. Zararı yok elbette ama masraf önünde sonunda. Güle güle kullanın. hayırlısı olsun diyelim 5 yıl 90 bin km deniyordu 5 yıl doldu ister istemez insanın aklına aceba deniyor.bu arada 45 km de v kayışı değiştirmiştim sökülünce iç kısmında çizgilerde kopmalar olmuş oda değişmiş oldu.emekli adam olduğumuz için 650 tl den kaçıp trigerde sorun olduğunda yaptırmada zorlanırdık Nisan 27, 2019 Alparslan Özaslan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
İsmail Doğanay
İyi günler
Arkadaşlar aracımın trigerini,devir daim pompasını ve v kayışını değiştirecem
Triger=Dayco,devir daim=skf, v kayışı Conti 330 lira fiyat aldım
Triger= Orijinal,devir daim=pierbug,v kayışı=conti 355 lira sizce hangisini tercih etmeliyim birde bu orjinal ürünü nasıl anlayabiliriz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap