Mert Er Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 Merhabalar Forumda biraz araştırdım ama sanırım ben bulamadım. Aracın Şase Nosu üzerinden detayları bilgilerini öğrenebildimiz site varmı acaba.(Özellikler,Üretim Yeri,Motor Türü vb.) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilmiş Mesaj Cem Dilmen Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Önerilmiş Mesaj Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 https://www.etis.ford.com/ Buradan kayıt yaptırıp aracınızın donanım bilgileri dahil her şeyini görebilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Er Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 2 saat önce, Cem Dilmen yazdı: https://www.etis.ford.com/ Buradan kayıt yaptırıp aracınızın donanım bilgileri dahil her şeyini görebilirsiniz... Yardımınız için çok teşekkürler. İyi Günler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aşkın Aşık Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 10, 2018 Etis e daha önce kayıt olmuş tum şimdi giriş yapamıyorum yanlış kullanıcı adı veya şifre diyor tekrar kayıt yaparken fatura vb birşey diyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Merhaba VIN numarası nedir? Nereden okunur? Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 4 dakika önce, Mustafa Şen. yazdı: Merhaba VIN numarası nedir? Nereden okunur? Bilgi veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler Ruhsatta, cam önünde,ön yolcu tabanında. Şasi numarasıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şen. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 (düzenlendi) Teşekkürler, Etis e giriş yaptım. Hatta araç için bir kampanya var mış. Servis ile konuşacağım birazdan ancak donanım bilgisi için hangi ekrandan yürümem gerekiyor? Buldum kayıt oldum araç bilgilerini istiyor. Sanırım lap top ile bağlı olmak gerekiyor araca odb2 cihazı ile Eylül 20, 2018 Mustafa Şen. tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 33 dakika önce, Mustafa Şen. yazdı: Teşekkürler, Etis e giriş yaptım. Hatta araç için bir kampanya var mış. Servis ile konuşacağım birazdan ancak donanım bilgisi için hangi ekrandan yürümem gerekiyor? Buldum kayıt oldum araç bilgilerini istiyor. Sanırım lap top ile bağlı olmak gerekiyor araca odb2 cihazı ile Kaydolun, giriş yapın ve şasi no girin, bu kadar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 9 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Kaydolun, giriş yapın ve şasi no girin, bu kadar ? Ya az evvel ben şifremi unuttuğumdan sadece vın girdim acil kampanya gösterdi. Acaba şifresiz görülmesini mi sağladılar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 2018 2 dakika önce, Doğan Kurban yazdı: Ya az evvel ben şifremi unuttuğumdan sadece vın girdim acil kampanya gösterdi. Acaba şifresiz görülmesini mi sağladılar Şifre donanım için lazım abi, sonradan zorunlu kılmışlardı eskiden hiç gerek yoktu. Başa bela ettiler ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Yazar: Cem Dilmen,
0 etkileşim
Bu iletiye git
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap