Serkan erden Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 Arkadaşlar merhaba; 2014-2016 arası cam tavan 1.5 dizel otomatik kaşkai nasıldır,şanzumanı hakkında bilgim yok,sıkıntısı varmı? Motoru bilinen ve sevilen reno,ancak şanzumanı kafamda soru işareti.bu araçlar kaç ileri..eğer içime sinmezse manuel bakabilirim.yada manuelmi bakmalıyım.ne dersiniz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 14 dakika önce, Serkan erden yazdı: Arkadaşlar merhaba; 2014-2016 arası cam tavan 1.5 dizel otomatik kaşkai nasıldır,şanzumanı hakkında bilgim yok,sıkıntısı varmı? Motoru bilinen ve sevilen reno,ancak şanzumanı kafamda soru işareti.bu araçlar kaç ileri..eğer içime sinmezse manuel bakabilirim.yada manuelmi bakmalıyım.ne dersiniz? Manuel Konfordan ödün vereceği için seçim size kalmış. Otomatik şanzımanı hakkında 1.5 dci olarak oto dizel kombinasyonu yok zaten. 1.6 Dci 130 hp ünitenin gücünü lastilere 7 ileri cvt şanzıman aktarmaktadır. Gazlayınca 130 hplik ünite size gerçek performansını hissettiremiyor, buda cvt şanzımanın performansı törpülemesi nedeniyle oluşuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Manuel Konfordan ödün vereceği için seçim size kalmış. Otomatik şanzımanı hakkında 1.5 dci olarak oto dizel kombinasyonu yok zaten. 1.6 Dci 130 hp ünitenin gücünü lastilere 7 ileri cvt şanzıman aktarmaktadır. Gazlayınca 130 hplik ünite size gerçek performansını hissettiremiyor, buda cvt şanzımanın performansı törpülemesi nedeniyle oluşuyor.Biraz araştırma yapmıştım.1.5 dizel,1.6 dizele kıyasla, daha az sorunlu ve daha ekonomik fikri ön planda. Anlaşılan 1,5 otomatik yok.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 (düzenlendi) 18 dakika önce, Serkan erden yazdı: Biraz araştırma yapmıştım.1.5 dizel,1.6 dizele kıyasla, daha az sorunlu ve daha ekonomik fikri ön planda. Anlaşılan 1,5 otomatik yok.. İki araçda dizel olduğu için ekonomiktir. Evet 1.5 dci oto yok. Ama kardeşi kadjarın var. Konfor konusunda benim tercihim oto. dan yana olurdu. Edit; Neden kuga bakmıyorsunuz ? Aralık 5, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan erden Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 İki araçda dizel olduğu için ekonomiktir. Evet 1.5 dci oto yok. Ama kardeşi kadjarın var. Konfor konusunda benim tercihim oto. dan yana olurdu. Edit; Neden kuga bakmıyorsunuz ?Kadjar şekline hiç ısınamadım,ayrıca iç mekanı kaşkaiye göre basit geldi gözüme. Kuga ise pahalı bana göre yeni kuga manuel 2. Elde 120 civarı..üstelik cam tavanda yok. Nissan sky pack, 95 bandında... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 43 dakika önce, Serkan erden yazdı: Kadjar şekline hiç ısınamadım,ayrıca iç mekanı kaşkaiye göre basit geldi gözüme. Kuga ise pahalı bana göre yeni kuga manuel 2. Elde 120 civarı..üstelik cam tavanda yok. Nissan sky pack, 95 bandında... Kesinlikle seçim sizin, kuga güncel kasa, bahsetmiş olduğunuz qq eski kasa. qq nin panaromik cam tavan, kuganın açılır cam tavan. Benim tercihim kuga yönünde olurdu. Malum sitede manuel titanium cam tavanlı var. Tabi herşeyden önce ekonomik durumun müsait olması gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Otomatik MesajBu konu, Otomobiller Hakkında > Otomobil Sohbetleri kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 1.6 dizel CVT blackline var abimde, 2015 miydi 2016 mıydı neydi, bakımlarının pahalı olması ve 7 litrenin altına düştüğünü görmemem dışında bir soruna rastlamadım. Galiba tüm turbolu CVT'lerde olduğu gibi ilk kalkış vahim, devamında fena değil, diğer 1.6 dizellere göre performans olarak hissedilir bir eksiği yok bence. Bir alt kasada sadece 2.0 dizel otomatik var o da çok nadir. tanıdıktan pek temiz var satılıkta biraz pazarlık payı vardır diye tahmin ediyorum https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-nissan-sahibinden-temiz-full-plusfull-kazasiz-505023211/detay Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Demir Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 24, 2019 Bu arabaya yeni 1.3 t benzinli 160 bg motor gelmiş geçen reklamı vardı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap