Mustafa Karaca Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 5, 2017 (düzenlendi) Merhabalar, günlük işlerin haricinde arada bir digitürk playden maçları izlemek için maksimum 1000₺ fiyatı olacak şekilde tablet arıyorum. Tablet de yapacağım en ağır iş sadece digitürk play den maç izlemek olacak. Bu yüzden biraz büyük ekranlı olsa iyi olur. Önerilerinizi bekliyorum ? Ekleme: Digitürk play minimum sistem gereksinimleri şu şekildeymiş AndroidSürüm: Android 4.0 veya üzeri ( "Root" edilmiş cihazlarda bazı içeriklerin oynatılması ile ilgili problemler yaşanabilir) Donanım: Dual Core 1.2ghz işlemci (Arm-V7) veya üzeri, 1GB RAM veya üzeri, yazdırılabilir dahili/harici disk alanı iOSSürüm: iOS 7.0 veya üzeri Destekleyen Cihazlar: iPad mini ve üzeri, iPad 2 ve üzeri WindowsWindows 10 yüklü tabletler desteklemektedir. Aralık 5, 2017 Mustafa Karaca tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 lenovo tab 4 10 düşünülebilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A.Coşar Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Lenovo Yoga TAB3 A10-50F 16GB 10.1" IPS Tablet 1099 TL. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Buyrunuz Lenovo TB3-X70F en mantıklısı şu an bu gibi. wifi AC desteği size lazım http://www.hepsiburada.com/lenovo-tb3-x70f-16gb-10-1-fhd-ips-tablet-za0x0022tr-p-HBV000006I299?magaza=Hepsiburada 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: wifi AC desteği size lazım Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: AC desteği ne için? Bir de Lenovo Yoga TAB3 A10-50F 16GB 10.1" IPS Tablet ile farkı nedir? Yoganın tipi güzel duruyor ? --0 dakika sonra eklendi-- 2 saat önce, Zafer Yusoğlu yazdı: lenovo tab 4 10 düşünülebilir. Dizi film izlemek için yazıyor sitesinde. Güzele benziyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 1 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: AC desteği ne için? Bir de Lenovo Yoga TAB3 A10-50F 16GB 10.1" IPS Tablet ile farkı nedir? Yoganın tipi güzel duruyor ? Sadece özelliklerine bakarak seçtim ben, ac daha hızlı wifi hizmeti sunuyor ve ciddi olarak farkı oluyor eğer modemin 5 ghz desteği de varsa şahane olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 1 saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Sadece özelliklerine bakarak seçtim ben, ac daha hızlı wifi hizmeti sunuyor ve ciddi olarak farkı oluyor eğer modemin 5 ghz desteği de varsa şahane olur. Modem eski modem 6 ghz desteği yoktur. Teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 5 dakika önce, Mustafa Karaca yazdı: Modem eski modem 6 ghz desteği yoktur. Teşekkürler Olması şart değil ayrıca ve yarın modemin değişmeyeceğinin garantisi yok ayrıca mobil bir cihaz. Neyse canım gerisi beni çok ilgilendirmez değil mi Tavsiyeyi verip uzayayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 2017 Bir saat önce, Yakup Çağatay yazdı: Olması şart değil ayrıca ve yarın modemin değişmeyeceğinin garantisi yok ayrıca mobil bir cihaz. Neyse canım gerisi beni çok ilgilendirmez değil mi Tavsiyeyi verip uzayayım Yani ileriye dönük almak daha iyi olur her zaman için. Yarın modem değişir tablet daha da güzel olur. Teşekkürler tavsiye için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 bir ürünü alırken ilk izlenim çok iyidir ama en önemlisi firma desteğinin olup olması daha da önemli.çok kaliteli bir ürün olabilir ama gerek servis gerek güncelleme gerekse bir sorunda arkasında durup durmaması hepsinden daha önemlidir.alırken bu kriterlerede bakmakta fayda var diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Lenovo Tab4 TB-8504F (Buram buram kaliteli) 8" IPS 2G Ram 16G Disk 4850mAh Pil Stereo Hoparlor (Bence en onemli ozelligi, film vs izlerken multu bir insan haline donusturuyor insani) 700TL Civari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
uğur özsabır Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2017 ikinci el ipad alinir sorunsuz yillarca kullanilir tabi soyle en az 1 sene garantili bulunursa tadindan yenmez orn sahibinden ilan no 507620047 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 21 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: Evet bu doğru servis desteği ve güncelleme kısmı önemli gerçekten. Uzun zaman güncel bir cihaz kullanmak güzel olur. 21 saat önce, Servet Ö. yazdı: Lenovo Tab4 TB-8504F (Buram buram kaliteli) 8" IPS 2G Ram 16G Disk 4850mAh Pil Stereo Hoparlor (Bence en onemli ozelligi, film vs izlerken multu bir insan haline donusturuyor insani) 700TL Civari Satışını sitelerde bulamadım, Türkiye satışı yok mu acaba? 20 saat önce, uğur özsabır yazdı: ikinci el ipad alinir sorunsuz yillarca kullanilir tabi soyle en az 1 sene garantili bulunursa tadindan yenmez orn sahibinden ilan no 507620047 İkinci el cihaz hiç düşünmedim. Bir bakayım ilanlara. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 2 hours ago, Mustafa Karaca said: Satışını sitelerde bulamadım, Türkiye satışı yok mu acaba? Vatanda vardi. Evladiyelik urun, belki yeni modeli cikmistir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2017 Teknosa da var. 10.1 inç olanı alırsın. dolby stereo harbiden güzel bi özellik. Çocuklar için almıştım. 2gb ram olsun. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap