Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
İyi akşamlar 2011 1.6tdi collection arabam var sabahları aracı ilk çalıştırdığım da (soğukken) boş vites de yavaş yavaş gaz veriyorum Ancak 1000 devir ile 2000 devir arasındaki ikinci çizgiye ibre geldiğinde araç acayip bir şekilde titriyor 2000 devrin üstüne çıkınca titreme bitiyor bir kaç kez gaz verip titreme yerini geçene kadar gaz veriyorum sonra normale dönüyor ondan sonraki diğer gaz vermem de titreme olmuyor bu sorun neyden kaynaklanır acaba yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Soru
Şafak Tunç
İyi akşamlar 2011 1.6tdi collection arabam var sabahları aracı ilk çalıştırdığım da (soğukken) boş vites de yavaş yavaş gaz veriyorum Ancak 1000 devir ile 2000 devir arasındaki ikinci çizgiye ibre geldiğinde araç acayip bir şekilde titriyor 2000 devrin üstüne çıkınca titreme bitiyor bir kaç kez gaz verip titreme yerini geçene kadar gaz veriyorum sonra normale dönüyor ondan sonraki diğer gaz vermem de titreme olmuyor bu sorun neyden kaynaklanır acaba yardımcı olurmusunuz şimdiden teşekkürler
Şafak Tunç tarafından düzenlendiYorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 2 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap