BurakHAN Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2017 Merhabalar. Konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Uzun süredir Focus seven, takip eden ve araştıran birisi olarak ben de mk3 Focus Sedan ile aranıza katılmak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. 2.el olarak 1.6 Benzin mi 1.6 & 1.5 dizel mi. Bütçem maksimum 75.000 TL. Makyajlı kasa biraz zorlar ama 2.elde hasar kayıtlı falan bakabilirim . Tecrübeleri dostlar olarak tavsiyeleriniz nelerdir ? Not: Şu anki aracım 1.3 Dizel Linea. 2 yıldır kullanıyorum. 15.000 km anca yaptım. O yüzden benzinli benim için daha ön planda. Ancak dizelin performansını verir mi bilemiyorum. Şu Lineanın iğrenç konforundan kurtarın beni Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ANIL Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2014 model makyajsız mk3 ün temizisini bulursunuz 75.000 TL ye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 @BurakHAN profil resminiz yüzünüz olmalıdır. Bu yüzden kaldırdım. Yüzünüzü koymak istemiyorsanız boş bırakabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Danacı Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Bu konuda bol bol bilgi mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 (düzenlendi) Ben olsam trend x ve ya Style 1.5 dizel powersihft bulmaya çalışırdım. --1 dakika sonra eklendi-- Bir saat önce, A.Coşar yazdı: Hem maksimum 71 bin TL demiş.. Hocam 71 değil 75 bin yazmış arkadaş . Aralık 8, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Konuyu temizleyelim, ilancıları ilgili yere alalım. Zaten dizel kullanıyorsunuz, aynı yoldan devam edin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
BurakHAN Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Paylaştığınız konuyu komple inceledim. Hem yorumlarınız hem de o konudaki paylaşımlarınız sayesinde 1.5 dizel powershift in benim için uygun olduğuna karar verdim Her şey için teşekkürler bakalım bu fiyata zor ama bir şeyler düşüneceğim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 (düzenlendi) Bir saat önce, BurakHAN yazdı: Paylaştığınız konuyu komple inceledim. Hem yorumlarınız hem de o konudaki paylaşımlarınız sayesinde 1.5 dizel powershift in benim için uygun olduğuna karar verdim Her şey için teşekkürler bakalım bu fiyata zor ama bir şeyler düşüneceğim En iyi karar bence. Performans, yakıt ve konfor açısından en iyi tercih. Motor ve şanzımanla birlikte güncel olarak en ideal dizel olması da cabası. Aralık 9, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Bütçeyi azıcık yukarı çekme imkanınız varsa trendx 1.5 kesinlikle bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Bir saat önce, Zafer Akbs yazdı: Bütçeyi azıcık yukarı çekme imkanınız varsa trendx 1.5 kesinlikle bulabilirsiniz. Biraz pazarlıkla düşük km li, bir parça boyalı style donanım bile alınabilir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap