Cankut Bulut Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 8, 2017 Arkadaşlar merhaba, Araç 2012 model Focus 3 Bagajı bişey almak için açtım. Kapattığımda anahtarı bagajda unuttuğumu farkettim. Yedek anahtarı da mevcut değil. Acil önerilerinizi bekliyorum. Saygılar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Pazarlı Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 3 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Soruyu anlamadım, yoksa soru kolay gibi öğretmenim Ekteki videodaki gibi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 (düzenlendi) Pingpon topu yöntemi duymuştum. Pingpon topunu delip anahtar deliğine denk getirerek elinizin ayasıyla topa vuruluyor ve hava basıncıyla mekanizmayı çalıştırıyor. Eski araçlar için geçerli yenilere olur mu bilemiyorum. Sadece duyum Aralık 8, 2017 Süleyman Ünal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2 dakika önce, Yunus Pazarlı yazdı: Ekteki videodaki gibi Üstat bu arabada anahtarsız giriş var, çalıştırma değil sadece ayrıca 10 dk çok uzun geldi tantana dolu dayanamadım 1 dk, biri dinleyip özetlerse yanıtlayabilirim belki. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yunus Pazarlı Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 5 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Üstat bu arabada anahtarsız giriş var, çalıştırma değil sadece ayrıca 10 dk çok uzun geldi tantana dolu dayanamadım 1 dk, biri dinleyip özetlerse yanıtlayabilirim belki. Dakika 4 ten sonra bi deneme yapıyor anahtarı içeri atıp bagajı kapatıyor, kilitlemiyor bagaj. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 1 dakika önce, Yunus Pazarlı yazdı: Dakika 4 ten sonra bi deneme yapıyor anahtarı içeri atıp bagajı kapatıyor, kilitlemiyor bagaj. Anahtarsız giriş var arabada, anahtarı arabada algılayıp kitlemiyor arabayı. Öne atıyor çünkü; anahtar algılama kısmı bagajda. Aklıma gelen bu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ertan Yücel Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 40 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Pingpon topu yöntemi duymuştum. Pingpon topunu delip anahtar deliğine denk getirerek elinizin ayasıyla topa vuruluyor ve hava basıncıyla mekanizmayı çalıştırıyor. Eski araçlar için geçerli yenilere olur mu bilemiyorum. Sadece duyum tipo ve uno da hırsızların kullandığı yöntem diye biliyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2 saat önce, A.Coşar yazdı: Cam kıracaksanız ön cam hariç kırmayın derim. Kasko sadece ön camı karşılıyor hasarsızlığı bozmadan. Ön camı karşılayan sigorta diğer camları karşılamıyor mu hocam? Cevap : Evet karşılıyor, yılda 1 cam (hangisi olduğunun önemi yok) hasarsızlığı bozmuyor. Bu durumda hangi camı kırmak gerek ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 8 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Bu durumda hangi camı kırmak gerek ? Cheapest or easiest one teacherrr.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serkan Z. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 "Anahtarı almak için kasten kırdık." dersek sanırım hangi cam olursa olsun karşılamaz. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 13 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Cheapest or easiest one teacherrr.. The most clever man on earth ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Murat Kav. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 36 dakika önce, Cankut Bulut yazdı: Arkadaşlar az önce yol yardımdan gelip kapıyı yaklaşık 2 dakikada açtılar. Önce kapıyı kastırıp araya el pompası yardımıyla şişen tansiyon aletine benzeyen bir torba koydu. Torbayı şişirip kapıyı yeterli seviyede kastırdıktan sonra çelik çubuk yardımyla kapı kolunu içerden çektirdi ve kapı açılmış oldu. Doğal olarak bagaj kapağı da açıldı ve anahtara kavuştum. Olay bundan ibaret Bunu bildiğimiz iyi oldu, demekki camı kırmak lazım 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Geçmiş olsun. Bu güyya hırsızlığa karşı güvenliğiyle övünüp durdukları arabaları yetkili servislerin 5 dakikanın altında sürelerde açmasına sinir olsam da yapacak bir şey yok. Ve tabikide çift kilit olmamasının bir faydası daha Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 1 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Ve tabikide çift kilit olmamasının bir faydası daha Çift kilit bu konularda devrede değil, sadece çift basınca o giriyor devreye. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Çift kilit bu konularda devrede değil, sadece çift basınca o giriyor devreye. Çift kilit hiç yoktu diye hatırlıyorum, devreye almayı ben zamanında becerememiştim çok denememe rağmen ki illaki Ozan'ı da darlamışımdır bu konuda Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 8, 2017 2 dakika önce, Mertcan Çelik yazdı: Çift kilit hiç yoktu diye hatırlıyorum, devreye almayı ben zamanında becerememiştim çok denememe rağmen ki illaki Ozan'ı da darlamışımdır bu konuda TR F3'te hiç olmadı evet Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Cankut Bulut
Arkadaşlar merhaba,
Araç 2012 model Focus 3
Bagajı bişey almak için açtım. Kapattığımda anahtarı bagajda unuttuğumu farkettim. Yedek anahtarı da mevcut değil. Acil önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
9
5
4
3
Popular Days
Ara 8
38
Ara 9
3
Ara 11
1
Top Posters For This Question
Yakup Ç. A. 9 posts
Cankut Bulut 5 posts
Yunus Pazarlı 4 posts
Gürkan Çakıroğlu 3 posts
Popular Days
Ara 8 2017
38 posts
Ara 9 2017
3 posts
Ara 11 2017
1 post
Popular Posts
Murat Kav.
Şaka yapıyoruz değil mi VIN kodundan ulaştıkları kapıyı açacak bir kodları vardır muhtemelen.
Cankut Bulut
Arkadaşlar az önce yol yardımdan gelip kapıyı yaklaşık 2 dakikada açtılar. Önce kapıyı kastırıp araya el pompası yardımıyla şişen tansiyon aletine benzeyen bir torba koydu. Torbayı şişirip kapıyı yete
Murat Kav.
Bunu bildiğimiz iyi oldu, demekki camı kırmak lazım
Bu soruda 41 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap