Mehmet Güneş Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 9, 2017 öncellikle hayırlı günler dilerim yanlışlık yaptığım yada kuralları ihlal edersem beni uyarırsanız sevinirim.Arkadaşlar 1 hafta 10 gün içinde focus SW almayı düşünüyorum özellikle Trend x paket bakıyorum Trend ile Trend x paket arasındaki farkları ve SW aracın avantaj ve dezavantajlarını sizlerin yardımını alarak iyice bigi sahibi olmak istiyorum aracı dizel almayı düşünüyorum kronik sorunları varmıdır yardımınız için şimdiden teşekkür ederim saygılarımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Trendx de hız sabitleme mevcuttur. SW nin dezavantajının olduğunu düşünmüyorum, avantajı daha büyük bagaj hacimi ve arka koltuğu öne yatırmanızla oluşacak olan devasa alan. TR de sw kasa tutulmasada kullanışlılık bakımından sizi üzeceğini düşünmüyorumki zaten direk sw almak istiyorsunuz. Bakın elin avrupalısına sw, mpv, pickup kullanıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Güneş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 çok teşekkür ederim daha önceen 2006 model 307 SW kulanıyordum o araçta çok alıştım genişliğe yakıt olarak biraz farklı olacak ama focus un sağlamlığı buna değer diye düşünüyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ogün Özemre Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 307 1,6 hdi ile focus 1,6 tdci aynı motoru kullanır. Yakıt olarak aralarında ondalıklı değerlerde farklar vardır. Ben kendi focusumla uzun yolda 3,2 ye kadar düşürebiliyorum yakıt tüketimini. Şehir içinde şu an kış lastikleriyle 5,2 lt yakıyorum. ümraniye tuzla gebze kartal pendik arası mekik dokuyorum sürekli. 7 senedir kullanıyorum aracımı. Bu zamana kadar bir problem yaşamadım. 200000 km de şu an aracım. 2006 F2 Ghia 1,6 tdci 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 SW candır. Temiz bakımlı bir araba bulursanız hiç düşünmeden alın, üzmez. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 4 saat önce, Zafer Akbs yazdı: Trendx de hız sabitleme mevcuttur. Öyle bir şey yok 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Donanım: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Bir saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Öyle bir şey yok Nereden biliyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Şimdi, Süleyman Ünal yazdı: Nereden biliyorsun Dimi? Bende işte.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Admin Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Otomatik MesajBu konu, Focus II > Ford Garajı > Mk2- Sorular ve Sorunlar kategorisinden Otomobiller Hakkında > Otomobil Önerisi kategorisine taşınmıştır.Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım.Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Güneş Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 9, 2017 Cevaplar için teşekkür ederim şimdi farkına vardığım bir olay var benim alacağım araç 2011 model ve buna Ford 2.5 diyorlar yeni öğrendim bunu [emoji848][emoji3] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 14 saat önce, Serdar Eryürekli yazdı: Öyle bir şey yok İlk mesajda Model belirtilmedi. Mcalarda hız sabitleme mevcut. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 49 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: İlk mesajda Model belirtilmedi. Mcalarda hız sabitleme mevcut. Konu F2 kısmına açılmış, bu yeterli. 2 de de 2.5 ta da yok. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Güneş Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Konu F2 kısmına açılmış, bu yeterli. 2 de de 2.5 ta da yok. Hız sabitleyici varmış öyle dediler yarın Antalya'ya yola çıkıyorum kısmetse alıp dönecem en kısa sürede de resim paylaşımı yapacağım [emoji16] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap