Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Dün Focus 1.5 dizel powersihft Titanyum donanımı Ford'un sitesinde tüm opsiyonları katarak fantazi yaptım. 162 bin 200 TL çıktı. Valla nutkum tutuldu, diyecek bişey bulamadım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Acil araca ihtiyaç varsa Model eskiyecek diye araç ertelemek veya başka marka almak bana mantıksız geliyor. Diyelimki mk4 ağustos civarında TR ye geldi bu seferde sene sonuna geldik, araba bikaç ay için (yıl itbari ile) 1 yaş alacak vs. vs. bu dertler düşüncüler bitmez sonu yok yani bu işin. Şöyle düşünün şuanki paralara mk4ü kesinlikle alamazsınız. Velhasıl; Acelesi yoksa MK4 bekleyin eğer arabaya acil ihtiyaç varsada şuan güncel 1.5 tdci focus yeterlidir fazlasıyla. Bayileri dolaşın sıkı pazarlıkla alın aracınızı. 1.5 Tdci için Tavsiye sıralamam; 1. Kuga (stline veya titanium) 2. Focus titanium Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Etma Zafer teneke mi sorduk sağa ? Focus da sanki mescedes tu da. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 2 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Etma Zafer teneke mi sorduk sağa ? Teneke dediğiniz araç IHSS den en iyi puanları alıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yasin Taşcı Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Hatchback tavsiye edenler olmuş ama siz sedan istiyorsunuz sanırım genişlik ön plandaysa octavia veya jetta megane düşünürseniz arka oturum alanı pek iyi değil bi test edin. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 (düzenlendi) Ya kime göre neye göre? Gerçekçilik var. Bu lastik testlerine dönmüş, petlasın ilk sıralara oynaması gibi... Aralık 10, 2017 Teoman S. tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Bir saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: Teneke dediğiniz araç IHSS den en iyi puanları alıyor Ben hangi araca teneke demişim Çağlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 14 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben hangi araca teneke demişim Çağlar ? Hyundai i30'a 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Bütün arabalar tenekeden yapiliyo zaten. Hundailerin ön şase bağlantısı plastik. Yanlışın var Gürkan abi. Bir saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben hangi araca teneke demişim Çağlar ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 23 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Hyundai i30'a E doğru demişim ? --1 dakika sonra eklendi-- 15 dakika önce, Süleyman Ünal yazdı: Bütün arabalar tenekeden yapiliyo zaten. Hundailerin ön şase bağlantısı plastik. Yanlışın var Gürkan abi. Teneke iyidir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Şimdi izlediğim dizilere bunu da eklesem laf olacak:)Golf iyidir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Özsoy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Bugün mazda 3 inceledim. Sürüş yapamadim ama göze hoş geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ben hangi araca teneke demişim Çağlar ? Hyundai i30 a Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Meganın da iç hacim olarak focustan farkı yok bayide gidip incelemiştim bi ara arkası gerçekten dar ve kalite olarak da çok kaliteli gelmedi gözüme ama insignia gerçekten güzel araba hem görsel hem kalite hemde hacim olarak iyi bir seçenek bence. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 6 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Hyundai i30 a Fena değil yenileri. Bu aslında i30 olan, meraklısına http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/hyundai/elantra-gt-4-door-hatchback/2018 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap