Zafer Yusoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Bu kadar donanım özelliği ve 5 yıl garanti. Daha ne olsun. Ötv muafiyeti ile alacaksın garantisi bitince satarsın 5 yıl sonra. Bu özelliklerin hepsini focusa veya golfe koy 170.000 tl den aşağı olmaz. 135000 e i30 hepsini sunuyor sana. Ha sen niye almadın dersen ford markasına karşı bir sempatim var. Ama en mantıklısı D sınıfı bir araç alman. Anladığım kadarıyla birinci önceliğin geniş iç mekan. Para sıkıntın yoksa kesinlikle D sınıfı bir araç al. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 9 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Para sıkıntın yoksa kesinlikle D sınıfı bir araç al. Passat gerci cla 200 mersedeslerle ayni paralarda degil mi cita gittikce yükseliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Bir saat önce, çağlar çetinkaya yazdı: Hyundai i30 a Teneke iyidir diye bir cümlede kurmuşum ama, onu neden görmüyorsun ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Özsoy Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 50 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Bu kadar donanım özelliği ve 5 yıl garanti. Daha ne olsun. Ötv muafiyeti ile alacaksın garantisi bitince satarsın 5 yıl sonra. Bu özelliklerin hepsini focusa veya golfe koy 170.000 tl den aşağı olmaz. 135000 e i30 hepsini sunuyor sana. Ha sen niye almadın dersen ford markasına karşı bir sempatim var. Ama en mantıklısı D sınıfı bir araç alman. Anladığım kadarıyla birinci önceliğin geniş iç mekan. Para sıkıntın yoksa kesinlikle D sınıfı bir araç al. Eşim sehir içi kullanacağı için D segment araçda zorlanır gibime geliyor bu yüzden C segment araclara bakiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 O bütçeye hiç Megane bulaşmayın derim..Yeni model için test sürüşü yapmıştım Trabzonda..Bayii halk günü gibi..En kalabalık marka idi..Araç motoru çok iyi..ama geri kalan her şey kalite olarak düşük.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 52 dakika önce, Zafer Yusoğlu yazdı: Bu kadar donanım özelliği ve 5 yıl garanti. Daha ne olsun Beklentilere bağlı. En çok donanımın en düşük fiyata verildiği arabayı arıyorsan doğru yerdesin. Ama hala sürüş dinamikleri Almanların düzeyinde değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 1 dakika önce, Hakan Özsoy yazdı: Eşim sehir içi kullanacağı için D segment araçda zorlanır gibime geliyor bu yüzden C segment araclara bakiyorum 3 5 gün sürer bu..sonra keşke diyebilirsiniz..Bacanaklar corsa dan superb e geçtiler..Karı koca öğretmenler ve 5 güne alıştılar..Yazarken aklıma geldi..paylaşmıştım..garantili araçlatı hala..Dizel otomatik superb..rahat, geniş, gidişi on numara araç(boyuna göre)..daha 32 binde..satıyorlar ev almak için..bakabilirsiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 31 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Teneke iyidir diye bir cümlede kurmuşum ama, onu neden görmüyorsun ? O cümleyi daha sonra kurdunuz biz aracın iyi puan aldığını dedikten sonra Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 6 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: O cümleyi daha sonra kurdunuz biz aracın iyi puan aldığını dedikten sonra Çağlar, biz seni sevmek/kucaklamak istiyoruz ama sen hep yokuş yapıyorsun güzel kardeşim ? --0 dakika sonra eklendi-- 31 dakika önce, Halit AYDIN yazdı: 3 5 gün sürer bu..sonra keşke diyebilirsiniz..Bacanaklar corsa dan superb e geçtiler..Karı koca öğretmenler ve 5 güne alıştılar..Yazarken aklıma geldi..paylaşmıştım..garantili araçlatı hala..Dizel otomatik superb..rahat, geniş, gidişi on numara araç(boyuna göre)..daha 32 binde..satıyorlar ev almak için..bakabilirsiniz.. 0 km ve ötv siz alınacak Halil, öyle demiş arkadaş... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Kendi arabam diye demiyorum ama Skoda Superb diyorum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
çağlar çetinkaya Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 47 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çağlar, biz seni sevmek/kucaklamak istiyoruz ama sen hep yokuş yapıyorsun güzel kardeşim ? --0 dakika sonra eklendi-- 0 km ve ötv siz alınacak Halil, öyle demiş arkadaş... Yazılanları iyi niyetli düşünün bence, birşey olmaz biraz ön yargı var gibime geliyor Hyundai nin iyi bir marka olduğunu belirtmekti amacım hyundai artık eskisi gibi değil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 1 dakika önce, çağlar çetinkaya yazdı: Yazılanları iyi niyetli düşünün bence, birşey olmaz biraz ön yargı var gibime geliyor Hyundai nin iyi bir marka olduğunu belirtmekti amacım hyundai artık eskisi gibi değil İyi niyetli okuyorum tabiki, yoksa öyle yazmazdım. Hyundai kendini geliştirme konusunda tavan yapmış ve hemen hemen her alanda çağı/teknolojiyi/inovasyonu yakalamış bir marka ancak Cem abinin dediği gibi sürüş dinamikleri anlamında halen Almanların gerisinde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tugay Kuruöz Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Mazda cx3’ün tasarımı göze çok hoş geliyor, iyice kafanızı karıştırdık gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 1 saat önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Çağlar, biz seni sevmek/kucaklamak istiyoruz ama sen hep yokuş yapıyorsun güzel kardeşim ? --0 dakika sonra eklendi-- 0 km ve ötv siz alınacak Halil, öyle demiş arkadaş... C sınıf yerine D sınıf biraz dolu isterse diye yazdım abi:) malum D sınıfta dizel otomatik epey tuzlu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Özsoy Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 10.12.2017 - 00:06 tarihinde, okan ali yazdı: Imkan varsa focus 4 u bekle.. Acil alacagim derseniz Focus 3.5 Golf Astra Bunlarin dizel otomatikleri işinizi görür bence.. Not ( alirsaniz burayada yazin aldiginiz modeli. En sevmediğim şey soruyu sorup kaçanlar ) üstad, daha almadım. Bilgin olsun diye yazıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap