Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 10, 2017 Arkadaşlar kablosuz şarj destekli telefonlarınız için fordun sunduğu ancak opsiyonla dahi alınamayan kablosuz şarj gözünün montajından bahsetmek istedim. 2014MY ve üstü focus MCA içindir. Ben parçayı yurtdışından temin ettim isteyen servis yolu ile de getirtebilir (Şu an servisten temin edilebiliyor ). Ben 65EUR temin ettim. Hızlı şarj destekli Note 5 telefonumu 50 dk gibi bir sürede şarj ediyor. (3000MaH). Mevcut tesisatta hiçbir değişiklik yapılmıyor kesme, delme, yok. plug&play şeklinde. gücü usb soketinden alıyor şarj esnasında usb de aktif kullanılabiliyor. parça kodu A66SX 19H235-BA FINISH 2102309 Mevcut Göz: Üstte Kablosuz özellikli göz Altta araç üzerindeki standart Usb biriminin baglı olduğu göz StandBy (bekleme modunda) Şarj olurken Ve kısa bir video: Kutu içeriginden çıkan montaj resimleri; Not: Eski üyemizden üzerime aldığım konudur, destek veremeyebilirim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Gayet güzel bir ürün, çok beğendim 300 TL ama işe yarıyor, ayrıca Ford'un usb kısmıyla yediği yer de gözler önünde Mondeo için parça kodu: A66SX 19H235-CA Focus için montaj pdf'i: A241114-51-3.pdf 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Mevcut gözle note 5 ı yatay koyarken bunda gözün içine tam oturuyor. Gayet iyi tavsiye ederim . Kablo derdinden kurtarıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 (düzenlendi) Arabayı sürerken telefonu oraya koyuyorsun, en son arabayı parkediyorsun, vites p , Elfreni çekik. Hasss.....telefon çıkmıyor . Bir daha çalıştır Nye al , Telefonu çıkar, tekrar P ye al, Elfreni çek !@#$%&+?/ Powershiftte Aralık 10, 2017 H. Cenk tarafından düzenlendi 2 2 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Özer iyi çalişma tebrikler.. Note 5 yatay olarak içine sigiyorsa iyiymiş.. Bende s7 edge var. Boyut ayni ama sanki kilifla sigmiyor gibi ince gerci yarin bi daha deniycem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 11 dakika önce, okan ali yazdı: Özer iyi çalişma tebrikler.. Note 5 yatay olarak içine sigiyorsa iyiymiş.. Bende s7 edge var. Boyut ayni ama sanki kilifla sigmiyor gibi ince gerci yarin bi daha deniycem Ama dikkat et, yenisi ile genişlik artıyor yani telin sığabileceği boy. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
okan ali Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 10, 2017 8 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Ama dikkat et, yenisi ile genişlik artıyor yani telin sığabileceği boy. Tamam şimdi oldu çünkü normal şartlarda siğmiyor Saat geç oldu uyku geldi atlamişim soryy Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 19, 2017 Ürün servislerde siparişe kapalıydı, konuştuk fiyatlandırmayı yaptılar şimdi siparişe açık ve fiyatı 453+kdv ama Ocak'ta revize edilecek ve belki FordAksesuar.com'a da eklenecek bakalım kaç lira olacak? Bence 270-360 (KDV dahil) arasına düşmesi gerek, şu an 79 Euro kendisi. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap