hüseyin ö Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Oluşturma zamanı: Aralık 11, 2017 2016 fokus model aracıma lpg taktırdım 15bin bakımını özel serviste yaptırdım.aracımın akü garantisi devam ediyor mu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bedirhan Doğan Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 11, 2017 Akü garantisi var. Kardeşimin aracına geçen yıl garantiden değişim yapıldı. Değişimi yapan servis İskenderun Ford Ovalı. Araç üzerinden varta akü çıktı, takılan akünün üzetinde ford yazıyordu ama markasını anlayamadık. Büyük ihtimalle mutlu aküdür. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ö Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Arkadaşlar günaydın. 2016 Aralık ayında trafiğe çıkan aracın aküsü ün itmesi normal mi. Aracım 16binde 6binde lpg taktırmak onun etkisini oldu acaba. Birde aracımda lpg taktırdığımdan dolayı üzeri deki orijinal akünün garantisi geçersizmi olmuştur. Akü alınca kaç amper ve hangi marka almalıyım. Aracım lpg li olduğundan yüksek amper akü alsam aracım zarar görür mü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Bakımı yetkili servis dışında yaptırmışsınız, garantiden değişeceklerini sanmam. Bosch-Varta-Mutlu markalarının hepsi iyidir. Üzerindeki akünün bir üst amperini alabilirsiniz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ö Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Aracımı takviyeli çalıştırdıkları sonra Çankırı Muğla arası 800 km gidiş ve 800 km geliş yaklaşık 1600 km yaptım ve akü 2hafta dayandı. Dün yine çalışmadı takviye ile çalıştırdım. Aküyü elektirikçide şarj ettirmeyi denesem mi yoksa yeni mi akü alayım. Birde ilk defa bu sabah kontak açtıktan sonra kırmızı renkle artı ve eskiyi gösteren akü şeklinde bi uyarı yandı göstergeleri tüm ışıklar gitti o gitmedi. Araç çalıştıktan sonra söndü. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 10 dakika önce, hüseyin ö yazdı: eskiyi gösteren akü şeklinde bi uyarı yandı göstergeleri tüm ışıklar gitti o Akü bitmiş, heleki bu soğuk havalarda kendine gelmez artık, değiştirin kafanız rahat olsun. Ama önce bir kaçak kontrolü yaptırın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Bakımları yetkili servisde yaptırmayan bir araç garanti dışı kalır. Sonradan LPG'ye dönüştürülen araçların motor bölümü garanti dışı kalır. Bu durumda akünüzü garantiden değiştiriceklerini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Bakımların dışarda yapılması ile garanti kesinlikle iptal olur demek yanlış bilgi. Dışarda uygun yapılmazsa kalır ancak. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 1 dakika önce, Yakup Çağatay yazdı: Bakımların dışarda yapılması ile garanti kesinlikle iptal olur demek yanlış bilgi. Dışarda uygun yapılmazsa kalır ancak. Oem yedek parça, fatura vs. haklısın. Lakin kaç kişi bu şekilde yaptırıyor? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ö Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Aküyü değiştircem arkadaşlar akü kaç amper akü almalıyım. Birde akü fiyatları nekadar bilen varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 5 dakika önce, Zafer Akbs yazdı: Oem yedek parça, fatura vs. haklısın. Lakin kaç kişi bu şekilde yaptırıyor? Kaç kişinin ne yaptığından ziyade bilgiyi doğru vermek gerek. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 1 dakika önce, hüseyin ö yazdı: Aküyü değiştircem arkadaşlar akü kaç amper akü almalıyım. Birde akü fiyatları nekadar bilen varmı Söyledim ya Hüseyin, üzerinde 60A varsa bir üst amperini al. 300 tl civarıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ö Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Marka önemli acaba iyisini almak istiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 25 dakika önce, hüseyin ö yazdı: Marka önemli acaba iyisini almak istiyorum Hüseyin, ya okumuyorsun yazılanları ya da beni ciddiye almıyorsun, ya da aynı şeyleri birden fazla kişiden duymak istiyorsun ! Hangisi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Varta, Bosch, Mutlu 72 amper alın. Start stop varsa araçta ona uygun olmasına dikkat edin. Kesin bilgidir! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2017 (düzenlendi) 18 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Hüseyin, ya okumuyorsun yazılanları ya da beni ciddiye almıyorsun, ya da aynı şeyleri birden fazla kişiden duymak istiyorsun ! Hangisi ? Sayın Hocam 2 Sorum olacaktı size; 1. Soru: Bitik aküye takviye yapmak caizmidir ? 2. Soru: Akü takviye kabul etmiyosa, (kuzey-güney) hangi kutup'a doğru gömmemiz gerekir ? Saygılar... Aralık 23, 2017 Misafir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
hüseyin ö
2016 fokus model aracıma lpg taktırdım 15bin bakımını özel serviste yaptırdım.aracımın akü garantisi devam ediyor mu
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 19 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap