Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yok mu şarkı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ha bakayım ulen ben geceyarısı d.j miyim adama bak gelmiş şarkı soruyo hey yarabbim ne tür istiyon tür ver.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ha bakayım ulen ben geceyarısı d.j miyim adama bak gelmiş şarkı soruyo hey yarabbim ne tür istiyon tür ver.. ice cream de yok mu abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ha bakayım ulen ben geceyarısı d.j miyim adama bak gelmiş şarkı soruyo hey yarabbim ne tür istiyon tür ver.. senin zevkine güveniyorum yapacak bir şey bulamadım..buraya baktım 3-5 şarkı dinlerim diye ama uzun bir süredir şarkı koymamışsın...üzüldüm... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ulen senin şeyinde pireler ucusurken sabah koydum ya birsürü gazete okurken cem bey içindiye git onları dinle...abi evdeki haydut yetmioyr bide bunlarla ugraşıyoz.......yako.....bu...sabri...emre...birsürü adam.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 ulen senin şeyinde pireler ucusurken sabah koydum ya birsürü gazete okurken cem bey içindiye git onları dinle...abi evdeki haydut yetmioyr bide bunlarla ugraşıyoz.......yako.....bu...sabri...emre...birsürü adam.. onları gündüz dinledim 2-3 saatte bir 3-5 şarkı bekliyorum senden abi repertuar geniş sende Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 iyi iyi koyuyoz işte filmimi piç ettin... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 bunu çok severim ben tam arabalık kimse bilmez...samerin bir videosunda duymuştum.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 iyi iyi koyuyoz işte filmimi piç ettin... film ne? onu izleyeyim bari Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 2012 hunger games videonette online izle ben indirdim...batteship var birde... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap