Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 niye şasırdın anlamadım ben... hiç duymadığım şeyler... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 sen beni hiç tanımıyorsun da ondan...sıradanlığı sevmem... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soner Yaz Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 http://youtu.be/5zG8nG_ldNg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2012 Tevfik abi kaytarmış bugün... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 senlemi uğraşcaz.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 senlemi uğraşcaz.... http://youtu.be/ZEsb36hScNw Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Al sana olmuş. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Bu yukardakinin tür'ü nedir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Bu yukardakinin tür'ü nedir ? eskiden daha usturupluydu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Bu yukardakinin tür'ü nedir ? Sakallı bebek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 göremiyorummmmmmmmmmmm.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 (düzenlendi) onu bilmemde bugün eskilerden birkadın search in gibi birşarkı söylüyordu yumuşak güzel bir melodi akşama onu bulmam lazım...It's lovely day...falan diyor onur bul bakem şunu..When I win search in...It's a perfect day...Don't be shame falan diyordu yada ben öyle anlıyordum..bulursan afferim diyecem sana bulmazsan film müzik bi bok yok sana... Ağustos 7, 2012 Tevfik Bardakçı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2012 onu bilmemde bugün eskilerden birkadın search in gibi birşarkı söylüyordu yumuşak güzel bir melodi akşama onu bulmam lazım...It's lovely day...falan diyor onur bul bakem şunu..When I win search in...It's a perfect day...Don't be shame falan diyordu yada ben öyle anlıyordum..bulursan afferim diyecem sana bulmazsan film müzik bi bok yok sana... It's a lovely day, All the clouds are grey, It's a lovely day for love. It's a perfect day, Don't be afraid, It's a lovely day for love. Refren: And i've been searching, searching, Searching for love It's a lovely day, A strange cascade, It's a lovely day for love. It's a perfect day, Don't be ashamed, It's a perfect day for love Refren: x2 And i've been searching, searching, Searching for love (for love) It's a lovely day, Nothïng else to say, It's a lovely day for love (for love) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap