ferhat tezcan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 (düzenlendi) En çokta lombardini gallardonun direksiyonundayken seviyorum bunu dinelemeyi :) Tabiki oyunda Kasım 8, 2012 ferhat tezcan tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2012 En çokta lombardini gallardonun direksiyonundayken seviyorum bunu dinelemeyi :) Tabiki oyunda Denemediyseniz direksiyonla M3 Challenge'ı da deneminizi öneririm, tabi simülasyon seviyorsanız. Ben nfs undergorund 1 ve 2'yi bitirdikten sonra denemiştim tabi oyunlardan simülasyona geçince bir de underground'u en zorda bitirmenin verdiği özgüvenle DTC filan tüm sistemleri kapatmıştım sonra ilk virajdan yanlayarak yırttıysam da ikinci virajda 2-3 spin atmıştım :kıhkıh: Anılarım canlandı: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2012 windows8 reklamından...hoş şarkı... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 (düzenlendi) Koynumda çırılçıplaksınız şehir, akşam ve sen aydınlığınız yüzüme vuruyor bir de saçlarınızın kokusu. Bu çarpan yürek kimin sesleri soluklarımızın üstünde küt küt atan senin mi şehrin mi akşamın mı yoksa benimkisi mi? Akşam nerde bitiyor nerde başlıyor şehir şehir nerde bitiyor sen nerde başlıyorsun ben nerde bitip nerde başlıyorum? Nazım Hikmet Kasım 13, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 "Bu aynı kontrolü onda olmayan bir müzik çaların bir başkası tarafından sürekli ”replay” tuşuna basılması gibiydi.. Her gece istisnasız ve eksiksiz aynı rüya perde açıyordu zihninde,kim bilir buna daha ne kadar süre dayanabilirdi…" Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 ben seni severim aslında da düzenim bozulur diye korkuyorum durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar sinemaya gitmeye ele ele tutuşmaya falan kalkarız işin yoksa çiçek al,saç tara, parfüm sık. küsmesi,barışması,ayılması,bayılması hatta eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması meyhanede tanıdığım gerzek bir filozof vardı! güzel kadınlar insanın ömrünü uzatır derdi. bir sürü güzel kadın girdi hayatıma hepsi ağzıma sıçtı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 (düzenlendi) "Savur saçlarına iliştirdiğin yıldızları gece saçlı kadın. ”Yaşadıklarınız unutulur, söyledikleriniz unutulur fakat hissettirdikleriniz ve hissettikleriniz asla unutulmaz.” Kasım 13, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Önal Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2012 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 (düzenlendi) Depeche Mode yine geliyor Dünyaca ünlü grup Depeche Mode, 2013 Avrupa turnesi programını açıkladı. Grup, 7 Mayıs 2013'te başlayacağı turnede, 17 Mayıs'ta İstanbul'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta konser verecek. Konserin biletleri 1 Kasım'da satışa çıkacak. Mutlaka gideceğim uygun bir sponsor bularak...ölmeden önce seyretmek istediğim bir grup... http://www.youtube.com/watch?v=IvfcnpJRf0Q Kasım 15, 2012 Tevfik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Abdussamed Acar Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Depeche Mode yine geliyor Dünyaca ünlü grup Depeche Mode, 2013 Avrupa turnesi programını açıkladı. Grup, 7 Mayıs 2013'te başlayacağı turnede, 17 Mayıs'ta İstanbul'da Maçka Küçükçiftlik Park'ta konser verecek. Konserin biletleri 1 Kasım'da satışa çıkacak. Mutlaka gideceğim uygun bir sponsor bularak...ölmeden önce seyretmek istediğim bir grup... İşte bilet fiyatları, Deluxe VIP Teras - 530.00 TL Diamond Circle - 371.00 TL VIP Platform - 295.00 TL Golden Circle - 245.00 TL Normal Ayakta - 120.00 TL alalım bi vip teras Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 ben almam aldırırım canım merak etme sen:))))) varlığım yeter...cengo da gelicek 17. mayıs istanbul susacak ogece depeche mode enjoy the silence.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 ben almam aldırırım canım merak etme sen:))))) varlığım yeter...cengo da gelicek 17. mayıs istanbul susacak ogece depeche mode enjoy the silence.... ben? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 sen...kazana düştün yok sana..... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tevfik Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=mCNBObnj5QI&feature=endscreen&NR=1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap