Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Ben hepsine hasta oldum ama en çok bunu tuttum http://youtu.be/QKFCXY3ww20 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 10, 2014 Ben hepsine hasta oldum ama en çok bunu tuttum Ben de bunu paylaşmak için girmiştim foruma, ama ses de yorum da 10 numara. Evde de kimse olmayınca açtım sesi, dinliyorum... 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 yengeniz yeni albüm çıkarmış aman sabahlar olmasın... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 (düzenlendi) Berkin'in ardından... Yüzüne bakmaya yüzüm yok... Huzur da yok... kelam kalmadı... Mart 11, 2014 Ahmet Dursun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Semih G. Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 11, 2014 Ben hepsine hasta oldum ama en çok bunu tuttum Son 1 haftadır favorim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 http://youtu.be/JPFJg7C8VS4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Yok mu sağlam damarcı aranızda şöyle eskilerden bi kuple alsak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 (düzenlendi) dilime takıldı yahu nasıl yani? Mart 13, 2014 Serdar yaman tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Oooo sahalara geri dönüş gerçekleşmiş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 @Serdar Eryürekli, lig arasında tedavi olmuş, geri dönmüş 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 var ya daha dün akşam ağzıma dolandı bu şarkı çok severdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 13, 2014 @Serdar Eryürekli, bende severim aklıma geldikçe dinlerim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap